Skip to main content

awan lagi...

petang2 nih layan lagi gambar awan yang aku amik haritu.. nih bukan dari gegambar yang sama cam prev post.. tapi nih paling latest ler kiranya... hehe.. gila tangkap gambar awan ler pulak.. dek kerana kerap ujan di utara nih so kekdahnya bila ada matahari boleh ler nangkap gambar awan cantik kan.. hehe.. so korang tengok n judge lah sendiri samada cantik ke idak bentuk awan nih.. 


awan 1

awan 2

awan 3
aku paling suka awan no 3 nih la... cam kelompok2 awan dia.. kan..awan pun nampak biru jer.. mujur jugak lampu trafik tuh kaler merah kalau tak.. idakler sempat aku nak nangkap gambar nih.. hehe.. well aku idakler pro cuma suka2 jer tangkap2 gambar nih.. selain gambar awan aku suka tangkap gambar aku n gambar anak2 aku.. tak kisah ler masa mana pun.. sampai haritu ada budak kat sekolah cakap 'teacher nih asik tangkap gambar jer... benda makan pun nak amik gambar' hehe... ko tak tau cikgu ko nih mmg gila sikit tetambah bila menjadi blogger nih harusle kena amik gambar banyak2 kan.. senang sikit nak tepek dalam post. kalau tadak idea pun bleh jadi cerita dengan hanya meletakkan gambar dalam post/n3 tuh... tak caya cuba try tengok... 

lagipun aku ada baca one way to increase or nak upkan traffic or hit di blog adalah dengan memastikan blog anda penuh dengan gegambar.. banyak seiii blog yang kata gitu.. so aku pun try n error je lah.. wpun idakler hits aku sampai ratus2 sehari.. tapi aku nak jadikan blog nih cam album gambar aku ler.. online gitu.. sebabnya sekarang mmg da jarang nak gi print or cuci gambar

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…