Skip to main content

awan lagi...

petang2 nih layan lagi gambar awan yang aku amik haritu.. nih bukan dari gegambar yang sama cam prev post.. tapi nih paling latest ler kiranya... hehe.. gila tangkap gambar awan ler pulak.. dek kerana kerap ujan di utara nih so kekdahnya bila ada matahari boleh ler nangkap gambar awan cantik kan.. hehe.. so korang tengok n judge lah sendiri samada cantik ke idak bentuk awan nih.. 


awan 1

awan 2

awan 3
aku paling suka awan no 3 nih la... cam kelompok2 awan dia.. kan..awan pun nampak biru jer.. mujur jugak lampu trafik tuh kaler merah kalau tak.. idakler sempat aku nak nangkap gambar nih.. hehe.. well aku idakler pro cuma suka2 jer tangkap2 gambar nih.. selain gambar awan aku suka tangkap gambar aku n gambar anak2 aku.. tak kisah ler masa mana pun.. sampai haritu ada budak kat sekolah cakap 'teacher nih asik tangkap gambar jer... benda makan pun nak amik gambar' hehe... ko tak tau cikgu ko nih mmg gila sikit tetambah bila menjadi blogger nih harusle kena amik gambar banyak2 kan.. senang sikit nak tepek dalam post. kalau tadak idea pun bleh jadi cerita dengan hanya meletakkan gambar dalam post/n3 tuh... tak caya cuba try tengok... 

lagipun aku ada baca one way to increase or nak upkan traffic or hit di blog adalah dengan memastikan blog anda penuh dengan gegambar.. banyak seiii blog yang kata gitu.. so aku pun try n error je lah.. wpun idakler hits aku sampai ratus2 sehari.. tapi aku nak jadikan blog nih cam album gambar aku ler.. online gitu.. sebabnya sekarang mmg da jarang nak gi print or cuci gambar

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…