Skip to main content

Blue Me

hmm cuti2 sekolah nih tetiba rindu pulak ngan bebudak nih.. 
huhu.. dorang da tadak dah pasni.. dorang da nak masuk Form 1..



aku doakan dorang berjaya dalam hidup dorang
all of them are budak kampung
dan aku yakin mereka akan berjaya 
sebab mereka mmg berusaha ke arah itu



eh terselit plak gambar aku
hehe..
the blue in me eh silap on me
hehe..
aku tak reti mekap2 nih
so muka gi sekolah mmg plain gila babas
nak harap lipstick jer kot ada
tapi waktu nih dah abis ilang dah


port tempat lepak pagi2
sek aku setiap pagi ada assembly
formal on Monday 
n the rest is informal

so inilah tempat kami lepak
sebab kekadang nak tunggu di dewan terbuka tuh cam ramai jer
beg kuning tuh aku punya..
walahai sempoiii tul gi sekolah
aku segan nak usung handbag
so mmg tak bawak
unless perlu


pusing hp then press sendirik
pastu kawan2 kata
alahai tak abis2 amik gambar 
hehe..
akakku inilah duniaku
ambik gambar tak kira tempat..
mujur lagi tadak kamera besar gabak
or else lagi jenuh kan


erksss serius gila
apa kes nih


tata korang semua
teacher sayang korang tau
kalau ada salah dan silap maaflah nooo
dihalalkan segala ilmu yang telah dicurahkan..


semoga menjadi manusia berguna di masa depan

Comments

  1. teringat zaman sekolah dulu....uhuhuhu

    ReplyDelete
  2. hehe...
    zaman sek sangat best kan..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...