Skip to main content

Blue Me

hmm cuti2 sekolah nih tetiba rindu pulak ngan bebudak nih.. 
huhu.. dorang da tadak dah pasni.. dorang da nak masuk Form 1..



aku doakan dorang berjaya dalam hidup dorang
all of them are budak kampung
dan aku yakin mereka akan berjaya 
sebab mereka mmg berusaha ke arah itu



eh terselit plak gambar aku
hehe..
the blue in me eh silap on me
hehe..
aku tak reti mekap2 nih
so muka gi sekolah mmg plain gila babas
nak harap lipstick jer kot ada
tapi waktu nih dah abis ilang dah


port tempat lepak pagi2
sek aku setiap pagi ada assembly
formal on Monday 
n the rest is informal

so inilah tempat kami lepak
sebab kekadang nak tunggu di dewan terbuka tuh cam ramai jer
beg kuning tuh aku punya..
walahai sempoiii tul gi sekolah
aku segan nak usung handbag
so mmg tak bawak
unless perlu


pusing hp then press sendirik
pastu kawan2 kata
alahai tak abis2 amik gambar 
hehe..
akakku inilah duniaku
ambik gambar tak kira tempat..
mujur lagi tadak kamera besar gabak
or else lagi jenuh kan


erksss serius gila
apa kes nih


tata korang semua
teacher sayang korang tau
kalau ada salah dan silap maaflah nooo
dihalalkan segala ilmu yang telah dicurahkan..


semoga menjadi manusia berguna di masa depan

Comments

  1. teringat zaman sekolah dulu....uhuhuhu

    ReplyDelete
  2. hehe...
    zaman sek sangat best kan..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..