Skip to main content

cantik itu subjektif...


kemarin punya entry dah penuh dengan gambar twin kan.. 
so arini kasik letak gambar aku pulak ngan Afi.. hehe.. adil lah kan.. 
saja jer nak tayang tudung baru yang aku beli dengan Ammara itu hari.. 
this piece is Ammara Hasna Dwi Color Shawl.. aku beli 2 pasang jenih nih.. 
satu lagi aku pakai masa di Lunch SKTT itu hari.. hehe..


material dia chiffon silk so sungguh senang nak bentuk..
aku prefer pakai dengan inner..
so there u go me with the shawl..




hmm sebagaimana yang korang tahu
recently my kids are down with diarrhea n fever kan..
last sekali yang kena adalah Afi n of course me..
aku tak kena cirit birit..
tapi cuma badan aku rasa tak sedap..



wpun dia nih demam..
tapi masyaallah sungguh lah aktipnya..
tak nampak pun cam orang sakit kan..
these pics were actually taken masa dia tengah demam
boleh dok terlompat sana sini 
n his fav act would be angkat kereta kebal dia nih




kereta nih dia angkat cam kacang jer..
tdak masalah..
seriau jugak aku nengok


erksss Sara..
tadak lagi ke cotton shawl ituh..
i so love it..
rugi plak rasa sebab amik satu jer itu hari

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Jaringan dan Jalinan

my passion..
since 2016, SKTT dengan SKCJ dah jadi pioneer school untuk satu projek Kelab Doktor Muda Negeri Perlis..
Intervensi Instruktor Kecergasan  di kalangan anak2 KDM sekolah.. 

 this was like the 2nd phase of the program. 

the teachers...
"If you cant figure out your PURPOSE, figure our your PASSION. For your passion will lead you directly to your purpose."

the fasi...
with the girls.. habis program dewan besar jadi depa punya.. sakan sungguh anak2 dara nih bila ada peluang utk tunjuk bakat..
the coach..
our HM with the facilitators.. thanks all for being here with us..




"When your passion and purpose are greater than your fears and excuses,  you will find a way"
"People with great passion can make the impossible happen."
we work so hard since 830-1230... tired but worth it...
regangan asas latihan drill senamrobik tabata