Skip to main content

chocs moments..

salam
harini nak story pasal one Chocs store yang iena suka..
hehe..
alkisah sebenarnya these chocs are for my friends as a thank you token 
for being helpful to me all this while..
tapi nak dijadikan cerita.. parcel yang arrived at PO Arau on the 11th tidak sampai ke tangan aku
sedih sangat.. sebab setiap hari mmg dok tertunggu2 ketibaan chocs ini..
apa nak buat bukan rezeki kengkawan tapi rezeki
aku dan anak2.. 




on the 20th aku gi PO tuk check samada parcel nih sampai ke idak
sebab cam tak logik jer tak sampai2 kan
sian dekat Lonia sebab dorang pun cam dah tenggelam punca
memikirkan what when wrong

alhamdulillah it was there..
safe.
lega..



this was my second order from them..
the chocs are homemade chocs..


dek kerana my kids yang akan dpat makan all the chocs..
so the following are their pics with the chocs..
hehe..
tapi aku da bagitau only 1/day..
kejam tak..

hehe..
the choc in its packaging


the dolls are cute okeh..
same goes to the bus on the right..
lollichocs pun aku tak kasi makan lagi sebab 
dorang dah makan 2 chocs..


these are my orders..
the theme is Thank You schoolmates..
but being so creative the designer made something extra..
see in the middle..
there's a lipstick, handbag, train, ABC and also a red rose


my THANK YOU to you guys at Lonia



their moments with their chocs..









thanks to Lonia for these special chocs
aku mmg suka chocs..
so aku mmg rekemen ler chocs dorang kat semua..
the price are reasonable..
yerlah home made maaa..


Tentang Mereka : Lonia


Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…