Skip to main content

chocs moments..

salam
harini nak story pasal one Chocs store yang iena suka..
hehe..
alkisah sebenarnya these chocs are for my friends as a thank you token 
for being helpful to me all this while..
tapi nak dijadikan cerita.. parcel yang arrived at PO Arau on the 11th tidak sampai ke tangan aku
sedih sangat.. sebab setiap hari mmg dok tertunggu2 ketibaan chocs ini..
apa nak buat bukan rezeki kengkawan tapi rezeki
aku dan anak2.. 




on the 20th aku gi PO tuk check samada parcel nih sampai ke idak
sebab cam tak logik jer tak sampai2 kan
sian dekat Lonia sebab dorang pun cam dah tenggelam punca
memikirkan what when wrong

alhamdulillah it was there..
safe.
lega..



this was my second order from them..
the chocs are homemade chocs..


dek kerana my kids yang akan dpat makan all the chocs..
so the following are their pics with the chocs..
hehe..
tapi aku da bagitau only 1/day..
kejam tak..

hehe..
the choc in its packaging


the dolls are cute okeh..
same goes to the bus on the right..
lollichocs pun aku tak kasi makan lagi sebab 
dorang dah makan 2 chocs..


these are my orders..
the theme is Thank You schoolmates..
but being so creative the designer made something extra..
see in the middle..
there's a lipstick, handbag, train, ABC and also a red rose


my THANK YOU to you guys at Lonia



their moments with their chocs..









thanks to Lonia for these special chocs
aku mmg suka chocs..
so aku mmg rekemen ler chocs dorang kat semua..
the price are reasonable..
yerlah home made maaa..


Tentang Mereka : Lonia


Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...