Skip to main content

chocs moments..

salam
harini nak story pasal one Chocs store yang iena suka..
hehe..
alkisah sebenarnya these chocs are for my friends as a thank you token 
for being helpful to me all this while..
tapi nak dijadikan cerita.. parcel yang arrived at PO Arau on the 11th tidak sampai ke tangan aku
sedih sangat.. sebab setiap hari mmg dok tertunggu2 ketibaan chocs ini..
apa nak buat bukan rezeki kengkawan tapi rezeki
aku dan anak2.. 




on the 20th aku gi PO tuk check samada parcel nih sampai ke idak
sebab cam tak logik jer tak sampai2 kan
sian dekat Lonia sebab dorang pun cam dah tenggelam punca
memikirkan what when wrong

alhamdulillah it was there..
safe.
lega..



this was my second order from them..
the chocs are homemade chocs..


dek kerana my kids yang akan dpat makan all the chocs..
so the following are their pics with the chocs..
hehe..
tapi aku da bagitau only 1/day..
kejam tak..

hehe..
the choc in its packaging


the dolls are cute okeh..
same goes to the bus on the right..
lollichocs pun aku tak kasi makan lagi sebab 
dorang dah makan 2 chocs..


these are my orders..
the theme is Thank You schoolmates..
but being so creative the designer made something extra..
see in the middle..
there's a lipstick, handbag, train, ABC and also a red rose


my THANK YOU to you guys at Lonia



their moments with their chocs..









thanks to Lonia for these special chocs
aku mmg suka chocs..
so aku mmg rekemen ler chocs dorang kat semua..
the price are reasonable..
yerlah home made maaa..


Tentang Mereka : Lonia


Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Jaringan dan Jalinan

my passion..
since 2016, SKTT dengan SKCJ dah jadi pioneer school untuk satu projek Kelab Doktor Muda Negeri Perlis..
Intervensi Instruktor Kecergasan  di kalangan anak2 KDM sekolah.. 

 this was like the 2nd phase of the program. 

the teachers...
"If you cant figure out your PURPOSE, figure our your PASSION. For your passion will lead you directly to your purpose."

the fasi...
with the girls.. habis program dewan besar jadi depa punya.. sakan sungguh anak2 dara nih bila ada peluang utk tunjuk bakat..
the coach..
our HM with the facilitators.. thanks all for being here with us..




"When your passion and purpose are greater than your fears and excuses,  you will find a way"
"People with great passion can make the impossible happen."
we work so hard since 830-1230... tired but worth it...
regangan asas latihan drill senamrobik tabata