Skip to main content

jom layan otak penjenayah pulak..



asal malam jer connection mesti cam hampeh.. alahai naper lah bband nih.. bband yang problem or line yang problem ek.. line ler kot kan sebab kalau siang ok jer.. malam jer musti tersengguk2... hmm nak buat camner orang nak pasang streamyx.. tapi TM tak baper cooperation.. duhh



hmm nak story apa malam nih.. (autopublish ke pagi esok).. tadi layan NCIS pastu Criminal Mind S5 and Warehouse 13.. best sangat cerita2 nih.. aku mmg suka lah.. kalau astro selain dari AXN aku suka FOX.. citer kat situ best2 la.. hehe.. dengan anak2 aku sekali layan citer2 kat situ.. tapi twin kan besides cartoon they like to watch Channel 703.. ala citer masak2 tuh.. aku pun suka tapi dorang mmg kalau aku pegang remote jer musti nak suruh tekan 703,, oklah kan.. kot esok besau senang nak memasak sebab mak dorang tak baper reti memasak.. huahahaha..



Saturday.. banyak sekolah di Perlis yang kena sekolah ganti.. sekolah aku tak kena.. hehe.. sek anak aku pun katanya cuma year 4-6 jer yang kena pi sekolah.. yorlah nak membersihkan sekolah dorang yang separas pinggang ditenggelamkan dek air.. abis aku nengok jalan kat sekolah tuh kotor.. kerusi meja.. barang2 dalam kelas haruslah rosak.. huhu.. sian kat dorang..tapi nak buat camner bencana alam maaa.. bukan kita leh halang...



so esok lepak di rumah jer lah.. Hn pun sibuk ada game rugby di sekolah.. pastu malam dia ada dinner ngan bebudak rugby (kalau tak silap) then terus dia nak gi KL ada Cobra (rugby ler tuh) kat sana.. huhu.. kebosanan lagi lah kami  4 beranak di rumah.. apa nak buat ek.. korang ada cadangan??




Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..