Skip to main content

jom layan otak penjenayah pulak..



asal malam jer connection mesti cam hampeh.. alahai naper lah bband nih.. bband yang problem or line yang problem ek.. line ler kot kan sebab kalau siang ok jer.. malam jer musti tersengguk2... hmm nak buat camner orang nak pasang streamyx.. tapi TM tak baper cooperation.. duhh



hmm nak story apa malam nih.. (autopublish ke pagi esok).. tadi layan NCIS pastu Criminal Mind S5 and Warehouse 13.. best sangat cerita2 nih.. aku mmg suka lah.. kalau astro selain dari AXN aku suka FOX.. citer kat situ best2 la.. hehe.. dengan anak2 aku sekali layan citer2 kat situ.. tapi twin kan besides cartoon they like to watch Channel 703.. ala citer masak2 tuh.. aku pun suka tapi dorang mmg kalau aku pegang remote jer musti nak suruh tekan 703,, oklah kan.. kot esok besau senang nak memasak sebab mak dorang tak baper reti memasak.. huahahaha..



Saturday.. banyak sekolah di Perlis yang kena sekolah ganti.. sekolah aku tak kena.. hehe.. sek anak aku pun katanya cuma year 4-6 jer yang kena pi sekolah.. yorlah nak membersihkan sekolah dorang yang separas pinggang ditenggelamkan dek air.. abis aku nengok jalan kat sekolah tuh kotor.. kerusi meja.. barang2 dalam kelas haruslah rosak.. huhu.. sian kat dorang..tapi nak buat camner bencana alam maaa.. bukan kita leh halang...



so esok lepak di rumah jer lah.. Hn pun sibuk ada game rugby di sekolah.. pastu malam dia ada dinner ngan bebudak rugby (kalau tak silap) then terus dia nak gi KL ada Cobra (rugby ler tuh) kat sana.. huhu.. kebosanan lagi lah kami  4 beranak di rumah.. apa nak buat ek.. korang ada cadangan??




Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...