Skip to main content

Jom Pizza @ Kulim

buleh tak tetiba cam malas nak tulis panjang..
cuma nak letak gambar jer.. 
acilah nooo.



we had dinner at Jom Pizza


dorang mmg dok ajak aku lama dah
tapi sebab abahnya busy so takkan aku nak bawak dorang bertiga kan
so ari balik Kulim itu hari mama ajak try makan kat sini


si kecik yang bertahan hanya around 10 min dalam highchair tuh
pastu terjerit2 nak turun..
aku biarkan jer.. 
dan bagi dia main menu, sudu dsbnya..


see i told u..


sungguh mencabar kekadang tuh..
tapi aku tak sanggup nak biar asyik terperap di rumah jer..
kalau boleh sekali sekala nak jugak dorang makan di luar
(one of my dream is to make sure they are happy n comfy all the time)


budak dua orang nih pun
makin lama makin jenuh perangainya..
huhu..
apakan daya anak2 zaman IT.. asyik main game jer kalau dirumah toknya..
so lebih baik di bawa keluar.. at least tengok jugak dunia luar kan


they love each other wpun asyik bergaduh 
hmm sapa kata twin tak bergaduh.. they do..
even small matter pun dah boleh trigger a fight..


me n my mom..
guru besar yang sungguh dedikasi
kan best kalau aku di sekolah mama aku
or maybe she is my GB di sekolah aku
pasti banyak benda baru n ceria sekolah aku sekarang


like mother like daughter.. sama tak muka kami
ramai cakap aku ikut abah aku.. 
hehe..


while waiting for our dinner..
sedap gak pizza dia cumanya kurang kick sebab 
kurang kuah.. kalau pizza lain musti banyak sos tomato kan atas doh pizza tuh
tapi nih agak kering.. 
tapi oklah..

Comments

  1. kat sini xde jom pizza.. klu ade, buleh gak try2. hu3..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Jaringan dan Jalinan

my passion..
since 2016, SKTT dengan SKCJ dah jadi pioneer school untuk satu projek Kelab Doktor Muda Negeri Perlis..
Intervensi Instruktor Kecergasan  di kalangan anak2 KDM sekolah.. 

 this was like the 2nd phase of the program. 

the teachers...
"If you cant figure out your PURPOSE, figure our your PASSION. For your passion will lead you directly to your purpose."

the fasi...
with the girls.. habis program dewan besar jadi depa punya.. sakan sungguh anak2 dara nih bila ada peluang utk tunjuk bakat..
the coach..
our HM with the facilitators.. thanks all for being here with us..




"When your passion and purpose are greater than your fears and excuses,  you will find a way"
"People with great passion can make the impossible happen."
we work so hard since 830-1230... tired but worth it...
regangan asas latihan drill senamrobik tabata