Skip to main content

Jom Pizza @ Kulim

buleh tak tetiba cam malas nak tulis panjang..
cuma nak letak gambar jer.. 
acilah nooo.



we had dinner at Jom Pizza


dorang mmg dok ajak aku lama dah
tapi sebab abahnya busy so takkan aku nak bawak dorang bertiga kan
so ari balik Kulim itu hari mama ajak try makan kat sini


si kecik yang bertahan hanya around 10 min dalam highchair tuh
pastu terjerit2 nak turun..
aku biarkan jer.. 
dan bagi dia main menu, sudu dsbnya..


see i told u..


sungguh mencabar kekadang tuh..
tapi aku tak sanggup nak biar asyik terperap di rumah jer..
kalau boleh sekali sekala nak jugak dorang makan di luar
(one of my dream is to make sure they are happy n comfy all the time)


budak dua orang nih pun
makin lama makin jenuh perangainya..
huhu..
apakan daya anak2 zaman IT.. asyik main game jer kalau dirumah toknya..
so lebih baik di bawa keluar.. at least tengok jugak dunia luar kan


they love each other wpun asyik bergaduh 
hmm sapa kata twin tak bergaduh.. they do..
even small matter pun dah boleh trigger a fight..


me n my mom..
guru besar yang sungguh dedikasi
kan best kalau aku di sekolah mama aku
or maybe she is my GB di sekolah aku
pasti banyak benda baru n ceria sekolah aku sekarang


like mother like daughter.. sama tak muka kami
ramai cakap aku ikut abah aku.. 
hehe..


while waiting for our dinner..
sedap gak pizza dia cumanya kurang kick sebab 
kurang kuah.. kalau pizza lain musti banyak sos tomato kan atas doh pizza tuh
tapi nih agak kering.. 
tapi oklah..

Comments

  1. kat sini xde jom pizza.. klu ade, buleh gak try2. hu3..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…