Skip to main content

kalau korang pandai cuba korang nyanyi...


i want to share with u a song.. hehe.. we learn this today.. 
its interesting.. jom arrr try nyanyi then cubalah korang buat action sikit.. 
nyanyi ler anak korang.. musti best..
haa korang nyanyi ikut London Bridge punya melody yeh

(London Bridge) 

I want to sit(3x)
In the sun (4x)
And sing some simple songs
On a sunday

I want to sit(3x)
In the sun (4x)
And sow some small seed
On the sand

I want to sit(3x)
In the sun (4x)
And play with soft sand
On a sunny day

I want to sit(3x)
In the sun (4x)
Then I see a slimy snake
On the green grass




 

Comments

  1. dah nyanyi dah. tp, pitchin' larik la.. hadoi!

    ReplyDelete
  2. salam...kcik btul dunia ni..td bru eira vsit blog ni utk tgok2 lgu ni..tbe2 tgok kt chatbox eira, eina de sggah n tggalkan komen kt chatbox..then eira vsit blik blog eina utk ucapkan tme kasih..moge mkin suksess..cute bdak2 2 lau nyanyi kan..

    ReplyDelete
  3. arelezz.. tak kisah bab pitching tuh..
    janji happening.. psni boleh nyanyi kat anak

    ReplyDelete
  4. eira: owh yeke..
    hehe..
    takper we come n go as we like yer..
    dtglah lagi

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..