Skip to main content

kenapa dorang nih super cute.. dan aku tidak??


aku tau aku nih bukannya muda remaja lagi
adehh ayat 
tapi aku suka nengok 
apa yang berlaku dengan fashion sekarang
especially those related to us wearing hijabs nih..

i know beberapa bloggers yang aku read 
adalah remaja belia semuanya 
that's why the way the dress themselves 
or so nice n so up to date
but still they managed to keep themselves
in the good manner since they are wearing hijab..



cam dak Fatin nih..
adeh can believe it she's going to be a doctor
musti ramai patient nak jumpa doktor Fatin pasnih kan

i love the way she dressed up n wore her hijabs...
aku mungkin tak sesuai nak berfesyen cam dia
yerlah dengan status aku yang dah jadi mak budak nih kan..
tapi aku suka jer nengok cara dia bergaya..
(wanna know her just click the link above)



should i really introduce her..
semua orang kenal kan..
i lost track when i started to like her
but i really like her song 'Dan Sebenarnya'
pernah aku jadikan lagu dia my caller ringtone
dan ramai yang suka dengan CR aku tuh
aren't she gorgeous in that outfit..
itu masa dia gi Shout Award
(kalau tak silap aku)
tapi aku rasa kalau Yuna berisi sikit mesti lagi sedap badan dia kan..




nih sorang lagi..
she's a future lawyer you know
(adik leh ler carik adik kalau ada masalah pasnih)
hehe
Nurul punya style pun sweet..
i love the way she play around with her style
wpun bertudung tapi tetap boleh bergaya kan..



cuma mungkin tidak sesuai tuk aku aplikasikan
sebab 
hmm 
apa yer
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..

ntahlah
aku pun 
tak punya 
jawapan 
pada persoalan aku tuh



do you know why??




Comments

  1. salam kakak..
    thanks ..really appreciate it..
    i think kakak is cute enough okey..more than me..thanks btw kakak..ily

    ReplyDelete
  2. Nurul..
    yeke cute.. cam kelakar lak.. tapi apapun tima kasih.. alhamdulillah bersyukur dengan apa yang ada kan..
    hey thanks for commenting

    ReplyDelete
  3. u can do it sis! usia dan status bukan penghalang. hee ehh tetibe pulak hana. adehh.. heeee.. ;)

    feel free to visit hana nye blog ea! ;)

    btw mereka2 itu mmg cntik sgt!!!! ;)

    ReplyDelete
  4. yes2..i adore them too! hehe..usia dan status bukan penghalang kak..jadilah mama hot :)

    ReplyDelete
  5. bkn masalah umur la mima..hg still comel pe.. kdg2 konfident diri tu yg penting.. kalau kita konfident, everything gonna change..(mcm la aku kompiden sgt)..hehehe

    tp aku suka ngan sorang untie nih..walaupun dah berumur, anak2 dah besar dah nak kawin dah..tp ttp cantik bergaya..and she look so confident with herself..try bukak nih http://nanirostam.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Nathrah : thanks for being supportive.. will try to do so.. hot mama in the making

    ReplyDelete
  7. ben.. aku setuju sangat ngan hang.. tapi aku rasa dulu aku lagi chumel.. hehe.. perasan jap.. weh yeke.. nak gi tngok ler blog dia.. thank sy

    ReplyDelete
  8. lupa nak ckp..leh kongsi2..aku suka unty tu punya tips dlm ni
    http://nanirostam.blogspot.com/2010/10/tips-untuk-tampak-lebih-muda-dari-usia.html

    ReplyDelete
  9. Artis ni bagus kalau menunjukan contoh yang baik, budak2 remaja mudah nak ikut...cume artis luar negara je la yang susah sikit nak kawal...but they all cute..haha

    ReplyDelete
  10. rashid..
    setuju sgt...
    sebab tlah bebudak kenalah pandai pilih
    sapa yang perlu dijadikan ikutan..
    bukan main ikut tak tentu hal kan

    ReplyDelete
  11. Setiap insan dilahirkan sempurna..cukup sifat..sebaik2 makhluk kejadian manusialah yang paling chantek....so nak wat per pertikaikan miss..
    aper2 pun miss still LECT IT yg CUN....uhuhu(1 ketika dlu)

    ReplyDelete
  12. patutlah tengok nama cam kenal..
    zaki kan..
    erkss tiada unsur tidak bersyukur sebenarnya..
    tidak jugak mempertikaikan ciptaan Allah..
    syukur dengan apa yang diberikan..
    alhamdulillah..

    tapi kekadang cemburu melihat kebijakkan mereka menambah seri pada apa yang telah cantik..

    wa... satu ketika dulu jer ke cun.. sekarang da tak cun eh.. hehe.. thanks dear for the comment

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…