Skip to main content

kenapa dorang nih super cute.. dan aku tidak??


aku tau aku nih bukannya muda remaja lagi
adehh ayat 
tapi aku suka nengok 
apa yang berlaku dengan fashion sekarang
especially those related to us wearing hijabs nih..

i know beberapa bloggers yang aku read 
adalah remaja belia semuanya 
that's why the way the dress themselves 
or so nice n so up to date
but still they managed to keep themselves
in the good manner since they are wearing hijab..



cam dak Fatin nih..
adeh can believe it she's going to be a doctor
musti ramai patient nak jumpa doktor Fatin pasnih kan

i love the way she dressed up n wore her hijabs...
aku mungkin tak sesuai nak berfesyen cam dia
yerlah dengan status aku yang dah jadi mak budak nih kan..
tapi aku suka jer nengok cara dia bergaya..
(wanna know her just click the link above)



should i really introduce her..
semua orang kenal kan..
i lost track when i started to like her
but i really like her song 'Dan Sebenarnya'
pernah aku jadikan lagu dia my caller ringtone
dan ramai yang suka dengan CR aku tuh
aren't she gorgeous in that outfit..
itu masa dia gi Shout Award
(kalau tak silap aku)
tapi aku rasa kalau Yuna berisi sikit mesti lagi sedap badan dia kan..




nih sorang lagi..
she's a future lawyer you know
(adik leh ler carik adik kalau ada masalah pasnih)
hehe
Nurul punya style pun sweet..
i love the way she play around with her style
wpun bertudung tapi tetap boleh bergaya kan..



cuma mungkin tidak sesuai tuk aku aplikasikan
sebab 
hmm 
apa yer
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..

ntahlah
aku pun 
tak punya 
jawapan 
pada persoalan aku tuh



do you know why??




Comments

  1. salam kakak..
    thanks ..really appreciate it..
    i think kakak is cute enough okey..more than me..thanks btw kakak..ily

    ReplyDelete
  2. Nurul..
    yeke cute.. cam kelakar lak.. tapi apapun tima kasih.. alhamdulillah bersyukur dengan apa yang ada kan..
    hey thanks for commenting

    ReplyDelete
  3. u can do it sis! usia dan status bukan penghalang. hee ehh tetibe pulak hana. adehh.. heeee.. ;)

    feel free to visit hana nye blog ea! ;)

    btw mereka2 itu mmg cntik sgt!!!! ;)

    ReplyDelete
  4. yes2..i adore them too! hehe..usia dan status bukan penghalang kak..jadilah mama hot :)

    ReplyDelete
  5. bkn masalah umur la mima..hg still comel pe.. kdg2 konfident diri tu yg penting.. kalau kita konfident, everything gonna change..(mcm la aku kompiden sgt)..hehehe

    tp aku suka ngan sorang untie nih..walaupun dah berumur, anak2 dah besar dah nak kawin dah..tp ttp cantik bergaya..and she look so confident with herself..try bukak nih http://nanirostam.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Nathrah : thanks for being supportive.. will try to do so.. hot mama in the making

    ReplyDelete
  7. ben.. aku setuju sangat ngan hang.. tapi aku rasa dulu aku lagi chumel.. hehe.. perasan jap.. weh yeke.. nak gi tngok ler blog dia.. thank sy

    ReplyDelete
  8. lupa nak ckp..leh kongsi2..aku suka unty tu punya tips dlm ni
    http://nanirostam.blogspot.com/2010/10/tips-untuk-tampak-lebih-muda-dari-usia.html

    ReplyDelete
  9. Artis ni bagus kalau menunjukan contoh yang baik, budak2 remaja mudah nak ikut...cume artis luar negara je la yang susah sikit nak kawal...but they all cute..haha

    ReplyDelete
  10. rashid..
    setuju sgt...
    sebab tlah bebudak kenalah pandai pilih
    sapa yang perlu dijadikan ikutan..
    bukan main ikut tak tentu hal kan

    ReplyDelete
  11. Setiap insan dilahirkan sempurna..cukup sifat..sebaik2 makhluk kejadian manusialah yang paling chantek....so nak wat per pertikaikan miss..
    aper2 pun miss still LECT IT yg CUN....uhuhu(1 ketika dlu)

    ReplyDelete
  12. patutlah tengok nama cam kenal..
    zaki kan..
    erkss tiada unsur tidak bersyukur sebenarnya..
    tidak jugak mempertikaikan ciptaan Allah..
    syukur dengan apa yang diberikan..
    alhamdulillah..

    tapi kekadang cemburu melihat kebijakkan mereka menambah seri pada apa yang telah cantik..

    wa... satu ketika dulu jer ke cun.. sekarang da tak cun eh.. hehe.. thanks dear for the comment

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Jaringan dan Jalinan

my passion..
since 2016, SKTT dengan SKCJ dah jadi pioneer school untuk satu projek Kelab Doktor Muda Negeri Perlis..
Intervensi Instruktor Kecergasan  di kalangan anak2 KDM sekolah.. 

 this was like the 2nd phase of the program. 

the teachers...
"If you cant figure out your PURPOSE, figure our your PASSION. For your passion will lead you directly to your purpose."

the fasi...
with the girls.. habis program dewan besar jadi depa punya.. sakan sungguh anak2 dara nih bila ada peluang utk tunjuk bakat..
the coach..
our HM with the facilitators.. thanks all for being here with us..




"When your passion and purpose are greater than your fears and excuses,  you will find a way"
"People with great passion can make the impossible happen."
we work so hard since 830-1230... tired but worth it...
regangan asas latihan drill senamrobik tabata