Skip to main content

kenapa perlu ada anon dlm blog...



harini nak tulis pasal apa yer.. hmm let see.. last nite tido at 1 am.. dunno why cannot sleep pas tidokan Afi aku online jap then terus melalut sampai 1am.. pastu tetiba jer terasa mengantuk terus tutup laptop then tido




tapi sebelum tuh sempat le terjah di beberapa blog yg aku follow.. huhu.. ada ka dah tengah malam baru nak gi ziarah.. bukan gitu.. aku pi dah beberapa kali ke blog korang.. jgn risau yer... aku nih rajin gi menziarah.. hehe... so masa dok lawat2 n tinggal2 komen tuh sempat ler aku baca2 komen dalam blog kawan2... dan ada beberapa komen yang menarik perhatian aku.. bukan menarik sebab its really important ke apa cumanya aku pelik ler dengan kewujudan anon aka orang2 yg berani meninggalkan komen yang kadangkala boleh membuatkan orang sakit hati dengan penulisan komen dorang tuh... 




alhamdulillah so far aku belum lagi lah smp ke tahap mempunyai anon dalam blog aku.. tapi cian aku nengok blog kawan2 yang dah di serang kritikan dan komen2 sebegitu.. for me its simple when u entered someone's blog.. its either u will like the writing or not but please dont leave all those nasty word about the writer... kalau suka then go ahead pujilah or buatlah macam mana pun tapi kalau dah tak suka kenapa perlu tinggalkan komen2 yang boleh menjatuhkan orang lain.. yg best tuh sebab kalau komen bukan main berapi2 ayatnya tapi tidak pulak berani nak tinggalkan nama or whatever to trace where were you... but hey no worries about that since nowadays we are able to track you down kan.. so kenapalah yang korang nak komen marah2 lah kutuk2 lah itu lah inilah kat blog orang... not goodlah.. 





aku pun bukannya bagus sangat tapi i look at it this way.. kalau kita berani buat dekat orang who knows one day benda yang sama akan berlaku dekat kita.. well u might say alamak dia nih.. konon baik sgtlah tuh... nope.. aku bukannya baik sgt sampai tak pernah buat silap tapi aku tak suka nak kutuk2 orang or maki2 orang.. kalau aku suka then aku akan terus support dia in my own way tapi kalau dah tak suka (hmm so far tadak lagilah orang yang aku tak suka) then will see.. but i promised myself yang aku takkan kutuk2 orang.. 







okehlah.. kang tulis lebih2 tak pasal2 pulak berkunjung anon ke blog aku.. hehe.. aku tak kisah.. korang nak datang datanglah blog aku mmg open tuk semua datang berkunjung dan membaca n memberi komen.. sebab manalah tahu komen tuh membina tuk aku.. terima kasih sbb baca dan terima kasih jugak sebab sudi tinggalkan komen.. 

owh ye gambar2 di atas tiadalah kena mengena dengan sesapa.. aku cuma x tau nak ltk gmbr apa..


Comments

  1. orang anon is okay..
    tapi if they tembak.. then is coward! :)

    ReplyDelete
  2. a'ah if they stay silent than its ok..
    but when they started to shout aloud..
    i dont get it .. for what eh??

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…