Skip to main content

last day at school...


sekolah dah mula cuti kan..
hehe..
dah seminggu lebih dah
tapi aku pulak kena attend course kan..
actually mmg dah agak dah 
due to banjir itu hari so mmg course ditunda..

but am not going to talk about the course lah..
so far aku masih blur
this was what happen sebelum kami bercuti panjang



meeting 
yang tak bestnya 
ia diadakan pada hari terakhir sekolah..
pastu abis agak lewat..
then tak sempat nak jumpa ngan bebudak year 6
tak sempat nak beramah mesra buat kali terakhir..
sedih ler..
hopefully korang tak lupakan teacher yer


hari last tu jugak 
adalah hari graduasi tuk pelajar pra sekolah
jadi agak kelam kabut dibuatnya..


hmm wajah2 yang bakal aku ajar tahun depan
tekun jer kan menantikan apa yang bakal berlaku


yg heran tuh hari last nih ramai pulak yang datang
ingatkan semua da pakat2 bercuti
hehe
bad assumption kan..


pelajar2 lain yang kalut menanti
dah tak tahu apa nak buat..
menjadi pemerhati jer..
terpaksa buat simple sebab ada meeting..
lagipun pastu ada jemuan plak..


owh bekas air ijauku
tetiba terlekat gambarmu di situ..
dalam bilik mesyuarat..
org dok kalut meeting 
aku dok kalut amik gambar


nak jugak masuk dalam gambar..
hehe..
hari last sek aku mmg pakai sempoi giler..
hehe
cam tak siap jer..

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...