Skip to main content

last day at school...


sekolah dah mula cuti kan..
hehe..
dah seminggu lebih dah
tapi aku pulak kena attend course kan..
actually mmg dah agak dah 
due to banjir itu hari so mmg course ditunda..

but am not going to talk about the course lah..
so far aku masih blur
this was what happen sebelum kami bercuti panjang



meeting 
yang tak bestnya 
ia diadakan pada hari terakhir sekolah..
pastu abis agak lewat..
then tak sempat nak jumpa ngan bebudak year 6
tak sempat nak beramah mesra buat kali terakhir..
sedih ler..
hopefully korang tak lupakan teacher yer


hari last tu jugak 
adalah hari graduasi tuk pelajar pra sekolah
jadi agak kelam kabut dibuatnya..


hmm wajah2 yang bakal aku ajar tahun depan
tekun jer kan menantikan apa yang bakal berlaku


yg heran tuh hari last nih ramai pulak yang datang
ingatkan semua da pakat2 bercuti
hehe
bad assumption kan..


pelajar2 lain yang kalut menanti
dah tak tahu apa nak buat..
menjadi pemerhati jer..
terpaksa buat simple sebab ada meeting..
lagipun pastu ada jemuan plak..


owh bekas air ijauku
tetiba terlekat gambarmu di situ..
dalam bilik mesyuarat..
org dok kalut meeting 
aku dok kalut amik gambar


nak jugak masuk dalam gambar..
hehe..
hari last sek aku mmg pakai sempoi giler..
hehe
cam tak siap jer..

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..