Skip to main content

nak komen.. komenlah aku tak kisah pun


petang kemarin.. akak kat office sekolah call cakap ada parcel tuk aku.. hehe.. aku mmg dah boleh bayang apakah isi kandungan parcel itu.. sebab before that i was planning to go to the PO to pick my parcel.. alih2 dia gi antar ke sekolah sebab tertulis di depan PO yang ianya masih belum beroperasi.. so pagi tadi gi sekolah dengan rasa tidak sabarnya terus gi office nak amik barang..




yup the parcel was from Ammara Hijab yang aku belum dah agak lama tapi sebab Perlis dilanda banjir itu hari so parcel aku tak dapat sampai ke tangan.. tak pelah janji ia selamat di PO... dipendekkan cerita balik jer rumah tak sempat lagi nak try sebab dok kalut ngan Afi.. email yang aku kena check from akak Ayu pun tak sempat nak tengok.. hehe ada project... 




lepas Asar... Hn bawak Afi gi main kat padang then twin pun lepak2 main kat luar rumah barulah aku ada peluang nak nengok n try test tudung baru.. hehe.. teruja sungguh.. memula try yang AMMARA'S OMOROSE 2 TONE COTTON SPANDEX ... sedap sangat pakai tudung dia sebab kain dia cotton pastu cam senang nak lilit2 n terletak kat muka.. hehe.. tapi nape muka aku monyok jer gitu heh.. tak chumel langsung.. 

silalah abaikan muka yang sungguh tak siap itu.. aku mmg tak tepek hapa pun.. fresh le kengkonon padahal mata tuh sebam gila.. 


then tudung nomot 2 aku pakai adalah dari koleksi AMMARA'S QASIMA SHAWLS yang nih pun best jugak.. sebab wpun ada cam manik2 tuh tapi sebab kain dia very easy to handle so senang jer letak pin tengah dagu tuh.. then lilit jer.. aku tak sempat nak kemaskan... kira terus lilit then terus amik gambar.. hahah.. punyalah gigih kan..

napelah muka aku cam tak siap jer nih.. hehe..

kengkonon serius gila lah tuh.. piraaahhhh hahah.. lawak ler aku rasa


haa last sekali amik gambar dalam bilik pulak.. sempat tuh.. tumpang anak2 semua kat luar.. boleh ler bereksperimen.. nanti nak eksperimen ngan make up pulak.. for the time being inilah yang terbaik aku leh buat.. hehe..

korang tak suka ker nengok muka aku penuh dalam blog nih.. eh apa kes pulakkan. blog nih aku yang punya... so tak kira nak letak jugak (cehhh cam budak2 ler engkau nih).. itu jer nak tulis.. sebab aku tengah teruja ngan tudung nih.. ingat nak beli lagi pasnih.. or maybe nak try yang gipsi punya shawl pulak.. 

Tentang Mereka : Ammara

p/s : tunggu apa lagi gi lah tengok koleksi dorang... sesuai tuk kita nih

Comments

  1. tudung last tu macam Zaila punya tapi Zaila kaler hitam;)

    ReplyDelete
  2. hehe.. memula ingat nak beli itam jugak zaila..
    tapi pk2 ala asyik itam jer.. pastu cam tak baper sesuai ngan muka iena tu pasal amik kaler lain

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…