Skip to main content

a new me??




tetiba aje mood bershopping datang..
adeh duit tak seberapa tapi nak menghabiskan jua.. hehe
sejak dua menjak nih.. minat terarah kepada tudung jenis shawl pulak
hmm
macam2 pesen ada kan..
manik2 lah, ala gypsy lah.. itulah inilah..
naik poning pala den..

pastu kan cam geran jer nengok budak2 chumel menggayakan tudung jenis shawl nih...
yerlah aku bukannya budak lagi..
dah mak budak dah..
tapi tetap perasan diri tu budak.. tu pasal suka jadi budak2..
sebab budak2 cam best jer.. budak2 tadak masalah nak pikir..
eh apa kes nih.. dari nak cerita shawl jadi cerita nak jadi budak pulak..



wpun cam ala biasa jer nih.. tapi senang tu pasal suka pakai



kalau guna cotton inner senang sikit nak bentuk.. sebab shawl ni kain licin


hmm yang nih belum try lagi pakai gi mana2.. setakat pose di rumah


hmm ingat 2011 nak pakai shawl secara besar2an..
hehe sebab 2010 dah dengan imej tudung instant kan..
ada masalah ker kalau tukar2 jenih tudung nih..

tadaklah
sebab budak2 sek jer yang nak nengok..
hehe..

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...