Skip to main content

a new me??




tetiba aje mood bershopping datang..
adeh duit tak seberapa tapi nak menghabiskan jua.. hehe
sejak dua menjak nih.. minat terarah kepada tudung jenis shawl pulak
hmm
macam2 pesen ada kan..
manik2 lah, ala gypsy lah.. itulah inilah..
naik poning pala den..

pastu kan cam geran jer nengok budak2 chumel menggayakan tudung jenis shawl nih...
yerlah aku bukannya budak lagi..
dah mak budak dah..
tapi tetap perasan diri tu budak.. tu pasal suka jadi budak2..
sebab budak2 cam best jer.. budak2 tadak masalah nak pikir..
eh apa kes nih.. dari nak cerita shawl jadi cerita nak jadi budak pulak..



wpun cam ala biasa jer nih.. tapi senang tu pasal suka pakai



kalau guna cotton inner senang sikit nak bentuk.. sebab shawl ni kain licin


hmm yang nih belum try lagi pakai gi mana2.. setakat pose di rumah


hmm ingat 2011 nak pakai shawl secara besar2an..
hehe sebab 2010 dah dengan imej tudung instant kan..
ada masalah ker kalau tukar2 jenih tudung nih..

tadaklah
sebab budak2 sek jer yang nak nengok..
hehe..

Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…