Skip to main content

Promo skit tentang CelcomBiz



hmm dalam hati mmg teringinkan smartphone yang satu nih.. ntahlah kenapa.. kalau di suruh buat pilihan BB mmg jawapan no 1.. adeh... kronik kan.. tapi yerlah nak cekau BB kena buat tabung dulu.. sebab reganya agak mencabar kan.. (hehe) tapi sekarang dengan plan baru dari Celcom rasanya mungkin (kalau orang kasi beli) boleh pakai ler BB nih.. cuba study tengok plan dari Celcom (di bawah ) then baru ler kita sama2 pk nak cekau hat mana satu 


Ada dua pilihan smartphone yang agak tertarik da bomb lah... yakni..


 

1.  BlackBerry® Bold 9780
RRP RM1,888
Leave the dull to the masses. With BlackBerry® Bold9780's, you're one of a kind. Its rich features and stylish look will make fans of even non-believers

  1. 5MP camera
  2. 512MB on board
  3. BB OS 6
  4. lain2 boleh gi tengok kat sini




ataupun amik yang nih



2.BlackBerry® Torch 9800
RRP RM2,188

Add a dazzling new dimension to everyday tasks with BlackBerry’s most advanced OS, all-in-one design and a complete host of the latest services.


  1. Touchscreen and QWERTY keypad
  2. 8GB to 32GB storage
  3. 5MP camera
  4. more here






amacam.. sudah tertarik ka belum... kalau belum dan rasa info aku nih tak cukup.. korang terjah jer


kalau korang nak beli korang cakap yer.. aku nak tahu sapa yang dah beli.. dan korang beli apa.. hehe..




Tentang Mereka : Celcom Biz

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Jaringan dan Jalinan

my passion..
since 2016, SKTT dengan SKCJ dah jadi pioneer school untuk satu projek Kelab Doktor Muda Negeri Perlis..
Intervensi Instruktor Kecergasan  di kalangan anak2 KDM sekolah.. 

 this was like the 2nd phase of the program. 

the teachers...
"If you cant figure out your PURPOSE, figure our your PASSION. For your passion will lead you directly to your purpose."

the fasi...
with the girls.. habis program dewan besar jadi depa punya.. sakan sungguh anak2 dara nih bila ada peluang utk tunjuk bakat..
the coach..
our HM with the facilitators.. thanks all for being here with us..




"When your passion and purpose are greater than your fears and excuses,  you will find a way"
"People with great passion can make the impossible happen."
we work so hard since 830-1230... tired but worth it...
regangan asas latihan drill senamrobik tabata