Skip to main content

Promo skit tentang CelcomBiz



hmm dalam hati mmg teringinkan smartphone yang satu nih.. ntahlah kenapa.. kalau di suruh buat pilihan BB mmg jawapan no 1.. adeh... kronik kan.. tapi yerlah nak cekau BB kena buat tabung dulu.. sebab reganya agak mencabar kan.. (hehe) tapi sekarang dengan plan baru dari Celcom rasanya mungkin (kalau orang kasi beli) boleh pakai ler BB nih.. cuba study tengok plan dari Celcom (di bawah ) then baru ler kita sama2 pk nak cekau hat mana satu 


Ada dua pilihan smartphone yang agak tertarik da bomb lah... yakni..


 

1.  BlackBerry® Bold 9780
RRP RM1,888
Leave the dull to the masses. With BlackBerry® Bold9780's, you're one of a kind. Its rich features and stylish look will make fans of even non-believers

  1. 5MP camera
  2. 512MB on board
  3. BB OS 6
  4. lain2 boleh gi tengok kat sini




ataupun amik yang nih



2.BlackBerry® Torch 9800
RRP RM2,188

Add a dazzling new dimension to everyday tasks with BlackBerry’s most advanced OS, all-in-one design and a complete host of the latest services.


  1. Touchscreen and QWERTY keypad
  2. 8GB to 32GB storage
  3. 5MP camera
  4. more here






amacam.. sudah tertarik ka belum... kalau belum dan rasa info aku nih tak cukup.. korang terjah jer


kalau korang nak beli korang cakap yer.. aku nak tahu sapa yang dah beli.. dan korang beli apa.. hehe..




Tentang Mereka : Celcom Biz

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..