Skip to main content

why my beautiful cloud??

korang..
cantik tak gambar awan yang aku amik nih..



aku rasa nilah first time aku dapat amik gambar awan secantik nih
yup aku edit sikit level n contrast dia
tp auto jer..
tak banyak godek2 pun effect dia..


huhu..
aku sukalah
(heh takkan hasil kerja sendiri nak cakap suka pun tak boleh kan)
serius jatuh chenta dah dengan awan2 nih..


aku amik gambar awan nih guna Nokie E72 aku jer..
masa nak balik dari sekolah..
kat sinilah tempat yang agak teruk (or paling teruk)
di landa banjir di kawasan Arau itu hari..
mmg tenggelam langsung jalan nih..
tapi masa aku amik nih hari sungguh terang
dan panas terik..


biru jer langit tuh kan..


nilah jalan yang aku lalu setiap hari..
gila lah sambil drive sambil pegang hp amik gambar awan
hehe..
don't follow me ok..
so not good..


uwaa cantik.. 
nih yang nak beli camera lagi canggih nih
tapi aku rasa hp aku pun dah cukup cantik nih..



di akhiri dengan gambar
deretan pokok yang melitupi jalan masuk ke Uitm n SMV Arau
aku suka jugak lalu sini
sebab kadang2 nampak cam duduk kat negara omputeh jer
especially bila time daun2 mula luruh..
so cantik..


Comments

  1. cantik cantik.. very the clear weather

    ReplyDelete
  2. nurul amira : kan sungguh cantik ciptaan Allah.. pasni nak tangkap lagi lah

    ReplyDelete
  3. kak ayu : hehe mekasih.. so clear tapi petang ujan

    ReplyDelete
  4. eeee geramnya nengok awan2 nih..

    ReplyDelete
  5. lawa lah!! padai iena! an x penah godek2 e72.
    slalu off flash dah tu amik close up. haha

    ReplyDelete
  6. an..
    eh bukan edit pakai E72 sayang..
    edit guna photoscape..
    hehe..
    amik gmbr mmg jarang guna flash..
    tak suka ler.. gambar jadi tak cantik
    unless kalau malam kan..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Jaringan dan Jalinan

my passion..
since 2016, SKTT dengan SKCJ dah jadi pioneer school untuk satu projek Kelab Doktor Muda Negeri Perlis..
Intervensi Instruktor Kecergasan  di kalangan anak2 KDM sekolah.. 

 this was like the 2nd phase of the program. 

the teachers...
"If you cant figure out your PURPOSE, figure our your PASSION. For your passion will lead you directly to your purpose."

the fasi...
with the girls.. habis program dewan besar jadi depa punya.. sakan sungguh anak2 dara nih bila ada peluang utk tunjuk bakat..
the coach..
our HM with the facilitators.. thanks all for being here with us..




"When your passion and purpose are greater than your fears and excuses,  you will find a way"
"People with great passion can make the impossible happen."
we work so hard since 830-1230... tired but worth it...
regangan asas latihan drill senamrobik tabata