Skip to main content

why my beautiful cloud??

korang..
cantik tak gambar awan yang aku amik nih..



aku rasa nilah first time aku dapat amik gambar awan secantik nih
yup aku edit sikit level n contrast dia
tp auto jer..
tak banyak godek2 pun effect dia..


huhu..
aku sukalah
(heh takkan hasil kerja sendiri nak cakap suka pun tak boleh kan)
serius jatuh chenta dah dengan awan2 nih..


aku amik gambar awan nih guna Nokie E72 aku jer..
masa nak balik dari sekolah..
kat sinilah tempat yang agak teruk (or paling teruk)
di landa banjir di kawasan Arau itu hari..
mmg tenggelam langsung jalan nih..
tapi masa aku amik nih hari sungguh terang
dan panas terik..


biru jer langit tuh kan..


nilah jalan yang aku lalu setiap hari..
gila lah sambil drive sambil pegang hp amik gambar awan
hehe..
don't follow me ok..
so not good..


uwaa cantik.. 
nih yang nak beli camera lagi canggih nih
tapi aku rasa hp aku pun dah cukup cantik nih..



di akhiri dengan gambar
deretan pokok yang melitupi jalan masuk ke Uitm n SMV Arau
aku suka jugak lalu sini
sebab kadang2 nampak cam duduk kat negara omputeh jer
especially bila time daun2 mula luruh..
so cantik..


Comments

  1. cantik cantik.. very the clear weather

    ReplyDelete
  2. nurul amira : kan sungguh cantik ciptaan Allah.. pasni nak tangkap lagi lah

    ReplyDelete
  3. kak ayu : hehe mekasih.. so clear tapi petang ujan

    ReplyDelete
  4. eeee geramnya nengok awan2 nih..

    ReplyDelete
  5. lawa lah!! padai iena! an x penah godek2 e72.
    slalu off flash dah tu amik close up. haha

    ReplyDelete
  6. an..
    eh bukan edit pakai E72 sayang..
    edit guna photoscape..
    hehe..
    amik gmbr mmg jarang guna flash..
    tak suka ler.. gambar jadi tak cantik
    unless kalau malam kan..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...