Skip to main content

after 8 hectic years... finally






hmm
8th years of everything..






happy

sad

angry

emo

love












and after 8 years
we managed to get ourself a holiday..
just the two of us..










teringat zaman muda dolu2
gi dating musti g tgk movie
kat Mines..



tapi sekarang aku dah tak sechumel dulu
aku dah chubby skit..
huhu..




dan yg membuatkan aku tension tahap gaban adalah
Hn sudah kurus ok..
dek kerana kena tinggal seminggu itu hari




tapi sebab aku masih ada lagi aura chumel
so sebab tuh dia masih sayang lagi kat aku kot..

chumel tak



apapun
thanks yer sebab dapat bercuti2an begini..

wpun most of the time 
he said he misses the kids
tapi we had fun..
watching movies

touring Queensbay..

eating..







Comments

  1. syiok kan datin' ngan hubby? rase cam hari2 pun nak datin'. kan3..??? hiks..

    ReplyDelete
  2. hu..8 thn tu..lhu..8 thn tu.bkn skjp..neway kakk comel lagi..:)

    jmpt join ga kt blog SCB ye..:)
    http://soffya86.blogspot.com/2010/11/hijab-contest-dan-giveaway-by-soffya.html

    ReplyDelete
  3. chumel ker kurus ker janji hati kena baik.

    ReplyDelete
  4. arelezz : tulah tapi susah ler nak dating hari2...

    ReplyDelete
  5. soffiya cik bulan : mekasih atas ucapan.. insyaallah akan follow n join the contest

    ReplyDelete
  6. cik/en anon : mekasih yer sudi tinggal komen.. tulah janji hati mau baik.. so sendiri mau ingat

    ReplyDelete
  7. heppi aniv sis .. smlm plan nak sms wish ..tp smp petang busy ... bestnyer datinggggggggggggggg

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…