Skip to main content

am i that cute??



hmm kengkonon nak tunjuk jugakler muka aku yg chumel kat sini kan.. ada hati nak masuk peraduan cam ler diri tuh chumel sangat.. eh korang ada ke aku kesah kalau aku chumel ke idak di mata korang.. (uuu ganasnya bahasa) rilex2.. aku join the contest sesaja jer.. suka2.. aku rasa aku cukup chumel di mata aku.. hehe.. tu pasal nak submit jugak n3 tuh.. 


chumel nih subjektip kan.. orang kata benda2 chumelnih selalunya kaler pink.. selalunya benda2 chumel dikaitkan dengan bebudak girl yang suka anak2 patung chumel dengan kaler pink or what ever cute things be it anak patung ker.. apa ker.




so di bawah adalah gambar yang aku rasakan paling cute ler.. hehe.. bagi aku yer.. kalau korang rasa tak cute then tak kisahler..


wpun gambar cam bodo2 jer.. tapi aku rasa cam ishhh cute pulak buat muka gini.. tapi kan tak sesuai ler tuk bergambar gam gini kan.. huhu.. sekali sekala tuk suka2 yes.. okeh beside menguploadkan gambar yang super cute nih.. aku kena jawab satu soklan yakni



saya suka blog elly@suely sebab blog sue adalah blog personal yang dia gunakan tuk cerita ceriti pasal kehidupan dia.. so aku suka lah.. 

Comments

  1. thanks join my contest!
    good luck!

    ReplyDelete
  2. mekasih yer sue..
    hehe.. semoga ada rezeki di contest sue

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…