Skip to main content

asal harini bukan 4th Dec...



ler mati2 aku ingat harini 4 dec dah..
adehhh lost track of the date n day already.. hehe..

aku dah autopublish ler a few n3 for the 4th alih2 arini baru the 3rd.. 
so boleh ler aku buat karangan lebih kurang kat sini..
apa yer..




haaa apakah ini..
hehe..
aku rasa nih puding jagung kalau tak silap aku
pastu depa taruh serbuk milo n yg rona pink tuh air bandung
boleh jadi dessert yang menarik tertarik kau mmg da bomb


tapi rasa
hmm honestlya tak baper ok lah bagi tekak aku..


uish nih cerita makan2 ker...
boleh ler gitu.. ni alkisahnya jemuan akhir tahun sek aku itu hari..
mak ai dah berkurun baru nak tulis..
hehe..
ampun... aku tirlupa..
jgn marah nooo.. korang kan sayang kat aku...



hehe.. nih meja aku ler nih..
sebelah aku budak2 kecik nih...
dorang anak2 kawan aku di sekolah..
so maknya datang makan dorang pun join ler sekaki..eh silap 2 kaki


hmm hensem tak hero sorang ni..
he is one of my students..
dia dah abis year 6
next year form 1
upsr dapat result yang diluar jangka
usihhhh straight A's
tahniah..

dah sama besau ngan cikgu dia
hehe..
ke aku yg dah makin kecik



dia cakap kat aku
'teacher nih asik amik gambar jer kenapa'
hehe

aku senyum jer lah..
nak buat apa lagi kan..
kang cerita lebih2 dah jadi topik lain pulak



budak2 yang dah bosan nengok n dengar ucapan

uish pe hal lak nih..

jamuan nih join sekali dengan meraikan 
akak nih yang akan transfer to JB


lauk2 ok jer..
tapi ramai yang cakap kureng sikit..
mungkin sebab kedai pun baru lagi... dan kami 
adalah the first batch yg datang buat makan2 kat sini
(kiranya group pertama ler datang buat jemuan kat sini)


amik gambar lagi..
padahal dah nak makan dah nih


'teacher ni air apa nih teacher'
orange juice yer sayang.



tapi yg best tuh row depan kami
dapat air oren bancuh jer..
hehe..
katanya jus oren dah abis..
buah oren pun dah tadak.. so
solutionnya buat air oren bancuh jer..
sian dorang kan


Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…