Skip to main content

asal harini bukan 4th Dec...



ler mati2 aku ingat harini 4 dec dah..
adehhh lost track of the date n day already.. hehe..

aku dah autopublish ler a few n3 for the 4th alih2 arini baru the 3rd.. 
so boleh ler aku buat karangan lebih kurang kat sini..
apa yer..




haaa apakah ini..
hehe..
aku rasa nih puding jagung kalau tak silap aku
pastu depa taruh serbuk milo n yg rona pink tuh air bandung
boleh jadi dessert yang menarik tertarik kau mmg da bomb


tapi rasa
hmm honestlya tak baper ok lah bagi tekak aku..


uish nih cerita makan2 ker...
boleh ler gitu.. ni alkisahnya jemuan akhir tahun sek aku itu hari..
mak ai dah berkurun baru nak tulis..
hehe..
ampun... aku tirlupa..
jgn marah nooo.. korang kan sayang kat aku...



hehe.. nih meja aku ler nih..
sebelah aku budak2 kecik nih...
dorang anak2 kawan aku di sekolah..
so maknya datang makan dorang pun join ler sekaki..eh silap 2 kaki


hmm hensem tak hero sorang ni..
he is one of my students..
dia dah abis year 6
next year form 1
upsr dapat result yang diluar jangka
usihhhh straight A's
tahniah..

dah sama besau ngan cikgu dia
hehe..
ke aku yg dah makin kecik



dia cakap kat aku
'teacher nih asik amik gambar jer kenapa'
hehe

aku senyum jer lah..
nak buat apa lagi kan..
kang cerita lebih2 dah jadi topik lain pulak



budak2 yang dah bosan nengok n dengar ucapan

uish pe hal lak nih..

jamuan nih join sekali dengan meraikan 
akak nih yang akan transfer to JB


lauk2 ok jer..
tapi ramai yang cakap kureng sikit..
mungkin sebab kedai pun baru lagi... dan kami 
adalah the first batch yg datang buat makan2 kat sini
(kiranya group pertama ler datang buat jemuan kat sini)


amik gambar lagi..
padahal dah nak makan dah nih


'teacher ni air apa nih teacher'
orange juice yer sayang.



tapi yg best tuh row depan kami
dapat air oren bancuh jer..
hehe..
katanya jus oren dah abis..
buah oren pun dah tadak.. so
solutionnya buat air oren bancuh jer..
sian dorang kan


Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Jaringan dan Jalinan

my passion..
since 2016, SKTT dengan SKCJ dah jadi pioneer school untuk satu projek Kelab Doktor Muda Negeri Perlis..
Intervensi Instruktor Kecergasan  di kalangan anak2 KDM sekolah.. 

 this was like the 2nd phase of the program. 

the teachers...
"If you cant figure out your PURPOSE, figure our your PASSION. For your passion will lead you directly to your purpose."

the fasi...
with the girls.. habis program dewan besar jadi depa punya.. sakan sungguh anak2 dara nih bila ada peluang utk tunjuk bakat..
the coach..
our HM with the facilitators.. thanks all for being here with us..




"When your passion and purpose are greater than your fears and excuses,  you will find a way"
"People with great passion can make the impossible happen."
we work so hard since 830-1230... tired but worth it...
regangan asas latihan drill senamrobik tabata