Skip to main content

cerita yang masih belum basi lagi

okeh cerita nih dah agak basi..
tapi sebab aku tadak gambar utk birthday aku so aku kena tunggu
orang upload dulu then barulah aku leh tepek kat sini..




 birthday aku tahun nih we all celebrate di Langkawi..
wpun pada mulanya aku tidak menjangkakan sebarang sambutan
sebab dari pagi sampai ke malam mmg Hn punya schedule
dengan bebdk agak pack..


tapi towards the end of the day..
ropanya ada jugak majlis nih..





mmg Hn cakap nak kuar gi makan dengan kawan2 dia
so aku mmg terus lepak ngan anak2 dalam bilik
lagipun dah penat dengan jalan2 siang hari tuh..

wpun mood agak kureng ler 
(sebab ingat orang tak ingat kat aku)
tapi masa cikgu yang amik gambar nih minta aku kuar dari bilik
aku dah boleh agak..
something is going to happen..





ropanya dah penuh kat living hall nih dengan orang..
they are Hn school prefects. friends...
uishhh segan lak aku
sebab aku cam pakai poyo abis ler..

yerlah target mmg dah nak tido kan..



so just ignore me in that poyo t-shirt..
hehe..

thanks to all yang sudi meriahkan birthday aku..

p/s: thanks so cikgu masyitoh for the pictures

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...