Skip to main content

mama, adik nak balik Arau la




ala esok adik aku pulak tadak di rumah.. 
dia join konvoi ke Johor.. 
ala sedih arrr gini..
tinggal aku ngan anak2 jer di rumah..

aku nengok anak2 aku pun cam da bosan gilosss....
mana taknya asyik terperap dalam rumah jer.. 
abis nak buat camner.. 
abah dorang busy.. 
mama aku pulak kena g sekolah (she a HM okeh)
takkan nak aku bawak Merc abah aku pulak 
nak bawak anak2 gi jalan2.. adeh.. 

Annisa bangun tido jer terus tanya boleh main game tak.. 
main game komputer tuh sampai dah naik jemu..



Adriana kadang2 boleh jugak dok layan sembang dengan kawan imaginasi dia..
so tak ler bosan sangat kot..
tapi tadi petang aku nengok anak2 aku bosan tahap gaban dah..
sebab memasing siap tarik muka bila aku minta dorang stop playing game
yer lah dari pagi sampai ke petang hadap game jer
tapi kadang2 dorang layan jugak tv..

pastu tadi call abahnya
tanya bila nak amik..
dah nak balik rumah pulak...
hmm apa leh buat...
patah kaki jgk bila balik sini hanya aku dan anak2..


budak nih mungkin ler tak terasa sangat
sebab mmg hectic..
main jer kerjanya.. 

tapi sabtu nih abah aku balik.. 
then ahad pulak adik aku yang kerja di KL tuh pun nak balik..
hehe kot time tuh ler baru boleh nak gi jalan2..
*crossing finger*




Comments

  1. akak doakan awk dapat pegi jalan2 minggu depan hehe :)

    ReplyDelete
  2. haha..
    mekasih akak..
    hehe cam desperate jer bunyinya kan..
    nak sangat bercuti..
    yerlah cuti sekolah meh..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…