Skip to main content

off to the 'Lang' Island...



pagi nih nak kena bawak Afi gi klinik for his 18mo check up.. ler dah setahun lebih dah budak kecik tuh.. and pastu kalut2 jap kat rumah and then pas zuhur dah nak gerak ke Langkawi.. this year Hn bawak bebudak Kursus Pengawas Asrama di sana.. hmm bila diingat2 balik alkisah hampir setiap tahun aku celebrate birthday aku di Langkawi.... hehe.. bila yer birthday aku.. ishhh malu ler nak bagitau.. owh kena bagitau jugak yer.. ok ler birthday aku adalah pada esok hari.. haaaa esok hari adalah 21 Dec 2010... lerrrr da sampai masa tuk aku celebrate birthday aku yer....



tak kisah ler sambut ke idak itu tidak penting... yg penting aku sihat dah masih dikurniakan segalanya oleh Allah SWT.... syukur alhamdulillah... okeh back to Langkawi.. kami akan bertolak naik feri kul 230 n then sampai sana terus gi Geopark (bak kata Hn ler) pastu baru balik ke apartment... cuma kalinih kami tidak duduk di Chenang.. kami lepak di Kuah jer sebab kat belah pantai dah penuh.. tadak can ler bebudak nak main air...


ok tu dulu aku nak maklum... korang pun selamat lah yer bercuti (tinggal 2 minggu jer lagi nih) semoga kita semua berbahagia hendaknya.. 


Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...