Skip to main content

purplelicious..

salam semua..
hehe.. aku ada di Kulim nih..
ler tak tau kat mana.. 
Kedah ler.. 
umah my mom..

dek kerana en Hn akan sibuk dgn persediaan bebudak for Rugby
this weekend
so kekdahnya aku yang seringkali kebosanan
dihantar ler balik umah my mom
kot boleh ceria sikit sebab Hn selalu
kata aku kalau balik umah mama musti gembira jer..



alkisah sama jer..
sebab mama aku kerja maaa
so tinggal di rumah adalah aku dan anak2 serta adik aku
nak pergi mana2 pun kenalah tunggu my mom balik dulu..







mama ajak gi Giant tuk beli barang2 rumah
ala sian kat mama
barang2 kat umah sampai abis licin
(tipu lah tuh)
sebab selalunya kalau gi beli barang rumah musti pegi dengan my Dad
tapi nih sebab dah 2 weeks mama ulang ke KL on Friday
so abah tak balik 
so barang rumah pun abis ler..





me wearing a new shawl from

http://triolicious.blogspot.com/


sebab aku ada banyak tops kaler purple
so saja lah tangkap satu shawl ngan corak2 kaler purple kan
inner pun tangkap sekali kaler plum
haha
senang pasni tak kalut dah nak carik inner dia





budak nih kan suka nooo 
kalau time aku nak berposing jer..
haruslah dia pun ada nak menempek..
hmm like mother like daughter lah kan..
hehe..
si kakak tak kelihatan sebab dok kalut buat apa tah


Comments

  1. I love purple the most!!! heheh...

    ReplyDelete
  2. hehe..
    tulah kalau baju kurung banyak rona merah2..
    tapi kalau shirt n tops harus warna purple..
    kena top up warna lain sma

    ReplyDelete
  3. salam sis, tq ye? review tuh..hope u like it ye? insyallah nanti boleh shopping dengan efa lagi. efa jual ye? thanks banyak2 :)

    ReplyDelete
  4. cik efa.. eh saya beli yer.. hehe. suka2 nanti boleh gi beli lagi..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…