Skip to main content

purplelicious..

salam semua..
hehe.. aku ada di Kulim nih..
ler tak tau kat mana.. 
Kedah ler.. 
umah my mom..

dek kerana en Hn akan sibuk dgn persediaan bebudak for Rugby
this weekend
so kekdahnya aku yang seringkali kebosanan
dihantar ler balik umah my mom
kot boleh ceria sikit sebab Hn selalu
kata aku kalau balik umah mama musti gembira jer..



alkisah sama jer..
sebab mama aku kerja maaa
so tinggal di rumah adalah aku dan anak2 serta adik aku
nak pergi mana2 pun kenalah tunggu my mom balik dulu..







mama ajak gi Giant tuk beli barang2 rumah
ala sian kat mama
barang2 kat umah sampai abis licin
(tipu lah tuh)
sebab selalunya kalau gi beli barang rumah musti pegi dengan my Dad
tapi nih sebab dah 2 weeks mama ulang ke KL on Friday
so abah tak balik 
so barang rumah pun abis ler..





me wearing a new shawl from

http://triolicious.blogspot.com/


sebab aku ada banyak tops kaler purple
so saja lah tangkap satu shawl ngan corak2 kaler purple kan
inner pun tangkap sekali kaler plum
haha
senang pasni tak kalut dah nak carik inner dia





budak nih kan suka nooo 
kalau time aku nak berposing jer..
haruslah dia pun ada nak menempek..
hmm like mother like daughter lah kan..
hehe..
si kakak tak kelihatan sebab dok kalut buat apa tah


Comments

  1. I love purple the most!!! heheh...

    ReplyDelete
  2. hehe..
    tulah kalau baju kurung banyak rona merah2..
    tapi kalau shirt n tops harus warna purple..
    kena top up warna lain sma

    ReplyDelete
  3. salam sis, tq ye? review tuh..hope u like it ye? insyallah nanti boleh shopping dengan efa lagi. efa jual ye? thanks banyak2 :)

    ReplyDelete
  4. cik efa.. eh saya beli yer.. hehe. suka2 nanti boleh gi beli lagi..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...