Skip to main content

purplelicious..

salam semua..
hehe.. aku ada di Kulim nih..
ler tak tau kat mana.. 
Kedah ler.. 
umah my mom..

dek kerana en Hn akan sibuk dgn persediaan bebudak for Rugby
this weekend
so kekdahnya aku yang seringkali kebosanan
dihantar ler balik umah my mom
kot boleh ceria sikit sebab Hn selalu
kata aku kalau balik umah mama musti gembira jer..



alkisah sama jer..
sebab mama aku kerja maaa
so tinggal di rumah adalah aku dan anak2 serta adik aku
nak pergi mana2 pun kenalah tunggu my mom balik dulu..







mama ajak gi Giant tuk beli barang2 rumah
ala sian kat mama
barang2 kat umah sampai abis licin
(tipu lah tuh)
sebab selalunya kalau gi beli barang rumah musti pegi dengan my Dad
tapi nih sebab dah 2 weeks mama ulang ke KL on Friday
so abah tak balik 
so barang rumah pun abis ler..





me wearing a new shawl from

http://triolicious.blogspot.com/


sebab aku ada banyak tops kaler purple
so saja lah tangkap satu shawl ngan corak2 kaler purple kan
inner pun tangkap sekali kaler plum
haha
senang pasni tak kalut dah nak carik inner dia





budak nih kan suka nooo 
kalau time aku nak berposing jer..
haruslah dia pun ada nak menempek..
hmm like mother like daughter lah kan..
hehe..
si kakak tak kelihatan sebab dok kalut buat apa tah


Comments

  1. I love purple the most!!! heheh...

    ReplyDelete
  2. hehe..
    tulah kalau baju kurung banyak rona merah2..
    tapi kalau shirt n tops harus warna purple..
    kena top up warna lain sma

    ReplyDelete
  3. salam sis, tq ye? review tuh..hope u like it ye? insyallah nanti boleh shopping dengan efa lagi. efa jual ye? thanks banyak2 :)

    ReplyDelete
  4. cik efa.. eh saya beli yer.. hehe. suka2 nanti boleh gi beli lagi..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Jaringan dan Jalinan

my passion..
since 2016, SKTT dengan SKCJ dah jadi pioneer school untuk satu projek Kelab Doktor Muda Negeri Perlis..
Intervensi Instruktor Kecergasan  di kalangan anak2 KDM sekolah.. 

 this was like the 2nd phase of the program. 

the teachers...
"If you cant figure out your PURPOSE, figure our your PASSION. For your passion will lead you directly to your purpose."

the fasi...
with the girls.. habis program dewan besar jadi depa punya.. sakan sungguh anak2 dara nih bila ada peluang utk tunjuk bakat..
the coach..
our HM with the facilitators.. thanks all for being here with us..




"When your passion and purpose are greater than your fears and excuses,  you will find a way"
"People with great passion can make the impossible happen."
we work so hard since 830-1230... tired but worth it...
regangan asas latihan drill senamrobik tabata