Skip to main content

saki baki gambar d Penang

nak karang panjang2 aku tak punya masa
agak terhad sekarang..
so aku cuma nak letak gegambar (saki baki) masa aku gi Penang itu hari




decorations for Christmas..
aku suka sebab cam chumel n cute jer


nih makan malam kami berdua 
on 12am..
haaa gila ker apa kan.. kul 12 baru nak makan malam
mana taknya kuar dari wayang dah dekat kul 10 mlm pastu
kalut2 cari hotel.. 
last2 waktu nih baru nak gi carik makan..

murah tau
total kami makan hanyalah RM20++
aku rasa cam dia silap kira...
sebab set nih jer dah dekat RM20 
pastu kami order lagi air lain (tambah)


gambar masa nak kuar gi dinner..


ni breakfast aku..
huhu..
tak sedap ler..
dah ler mahal..
per pax dekat RM50.. tapi makanan langsung tak sedap..
pasni tau dah tak akan amik bfast dia..
gi sarapan kat luar lagi sedap


pas bfast jalan2 dekat pool
kalau ada anak2 aku nih harus pakat buat muka minta nak mandi
hehe..
insyaallah nanti mmg nak bawak dorang ke sini..


see cantik ler..


aku layan pakai suar aladin jer..
nengok suar nih dalam blog kak red masa dia pakai gi Bangkok
terus gi carik dekat Padang Besar.. 
murah jer..
hehe.. terasa cam nak beli lagi kaler lain pulak


waktu nih dah nak check out tuk ronda2 di QB
(second day)
hehe sempoi jer dan senang nak siap sebab tadak kids..


pantang ler jumpa cermin


i kinda like this shawl..
tapi kena pakai ngan tudung lain kat dalam sebab bila lilit2 nih
dia jadi agak pendek kat belakang


rest n go di QB.. mula letak RM1 for 3 min..
pastu Hn cakap suh letak RM5 for 15 mins..

sedap gak dapat urut2..
alkisah tak dapat gi spa..
so dapat urut kat sini pun ok lah


mesin urut..


masa kena urut ini lah view yang ada depan mata aku


mesin urut Rest n Go



kalau malam sebelum tuh nengok
The Social Network
so on our anniversary we watched Harry Potter..
tapi aku agak blur sebab cerita sebelum nih aku tak nengok..

tapi mmg best..

Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…