Skip to main content

selagi tak dapat..

salam


adeh ko ni pehal eh
asik2 dok letak pasal BB jer..
nak kalu gi belilah..





ala jgnler marah
eden belum cukup duit lagi nak beli
tu pasal yang tepek dalam blog dulu
semoga satu hari nanti jadi realiti



korang layan jer lah yer..
bukan per aku tahu ramai jugak yg mendambakan BB nih..
so for your information (acehhh omputeh pulak)


Celcom sedang mengadakan promosi nih
bagus jugak kalau sambar waktu nih
sebab promo kan.. 
mustilah menarik

tak caya
haaa nengok jer lah plan di bawah nih


kecik yer.. ala klik jer kat gambar tuh jadilah besar nanti
 amacam ada berani ke nak tangkap satu
kalau rasa masih perlu lagi maklumat 
korang tekan jer lah link kat bawah nih..

aku tak marah pun
aku kan sayang korang..


Comments

  1. honey : a'ah love and want it

    ReplyDelete
  2. itamrazali : jomler pakat2 beli ramai2..

    ReplyDelete
  3. tak mampu lagi ni nk pakai BB. hikhik

    ReplyDelete
  4. tbekenan jgk iena.!! ringan skit dari e72.
    kelmarin ke mall g tgk bb neh. haha. adoi nak sgt tapi duet x de, camne tu.
    rega di sini, rm 16++ brapa x ingat dihujungnya. haha. beza colour puteh n hitam rm 10 shj.
    adoii nk sgt!

    ReplyDelete
  5. kalau la gua dapat satu.. argh...

    ReplyDelete
  6. pinky.. tulah hanya mampu nengok n pegang2 jer...menjadi hakmilik belum lagi

    ReplyDelete
  7. an tulah pasal
    berkenan sungguh.. mujur tak mimpi jer lagi..
    kalau smp tahap mimpi harus dah gi beli
    minta untuk hantaran an

    ReplyDelete
  8. hamzah.. hmm kalau ada org nak bagi.. alahai seronok nyalah kan

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...