Skip to main content

serius murah giler

uishhh dah pagi ropanya..
hehe alkisah harini agak sibuk sebab adik aku dari KL tuh datang.. 
well actually dia turun Kulim dulu amik adik ipar aku aka his wife
then angkut sekali adik aku yang kecik tuh datang sini..

ala dah nama pun cuti Krismas kan.. so lajaklah terus ke sini
kat Kulim pun tadak sapa.. mama aku gi Johor ada kenduri adik beradik sebelah abah aku..
so tadi around 2pm dorang sampai.. aku prepare tomyam, sayur kubis goreng n ikan goreng..
then dorang (Hn dan adik2 aku) gi kuar pulak tapau ikan keli goreng.. uiiiihh sedap tul..


petang tadi sebab dah keletihan dan kekenyangan kot.. semua decide to rehat..
aku sempat ler tidokan Afi n rehat kejap..
lepas Asar gerak gi Simpang Empat tuk santap bihun sup sedap..
aku tak baper gemar bihun sup so aku makan kuay teow sup siam..
sedap...

dek kerana ujan petang tadi agak lebat so plan nak bawak budak2 gi pantai
terpaksa di cancelkan.. yerlah dah ujan takkan nak duduk dalam kereta pulak nengok 
air laut kan.. tak best.. so dah alang2 nak Maghrib kami gerak ke Kangar
solat dulu then off to kedai bundle terbesar di Perlis..
hehe...


aku sambar 3 lai tops.. semua rega RM 5 jer.. gambar nanti aku letak sebab 
nih aku update pakai laptop Hn.. dia dok layan game guna laptop aku.. huhu..
pastu belikan twin anak patung (hmm padahal baru jer beli masa gi Penang itu hari)
huhu so total for all 5 items are RM24.. murah kan.. hehe.. ala tolonglah cakap murah..



esok nak gi Wang Kelian pulak.. satu lagi tempat shopping yang best..




aku nak beli tapai pulut itam n lemang pulut itam... sedapnya...


habuan penutup cuti2 Malaysia tahun 2010
huhu.. duit pun dah nak kering ni haaa..



Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Jaringan dan Jalinan

my passion..
since 2016, SKTT dengan SKCJ dah jadi pioneer school untuk satu projek Kelab Doktor Muda Negeri Perlis..
Intervensi Instruktor Kecergasan  di kalangan anak2 KDM sekolah.. 

 this was like the 2nd phase of the program. 

the teachers...
"If you cant figure out your PURPOSE, figure our your PASSION. For your passion will lead you directly to your purpose."

the fasi...
with the girls.. habis program dewan besar jadi depa punya.. sakan sungguh anak2 dara nih bila ada peluang utk tunjuk bakat..
the coach..
our HM with the facilitators.. thanks all for being here with us..




"When your passion and purpose are greater than your fears and excuses,  you will find a way"
"People with great passion can make the impossible happen."
we work so hard since 830-1230... tired but worth it...
regangan asas latihan drill senamrobik tabata