Skip to main content

serius murah giler

uishhh dah pagi ropanya..
hehe alkisah harini agak sibuk sebab adik aku dari KL tuh datang.. 
well actually dia turun Kulim dulu amik adik ipar aku aka his wife
then angkut sekali adik aku yang kecik tuh datang sini..

ala dah nama pun cuti Krismas kan.. so lajaklah terus ke sini
kat Kulim pun tadak sapa.. mama aku gi Johor ada kenduri adik beradik sebelah abah aku..
so tadi around 2pm dorang sampai.. aku prepare tomyam, sayur kubis goreng n ikan goreng..
then dorang (Hn dan adik2 aku) gi kuar pulak tapau ikan keli goreng.. uiiiihh sedap tul..


petang tadi sebab dah keletihan dan kekenyangan kot.. semua decide to rehat..
aku sempat ler tidokan Afi n rehat kejap..
lepas Asar gerak gi Simpang Empat tuk santap bihun sup sedap..
aku tak baper gemar bihun sup so aku makan kuay teow sup siam..
sedap...

dek kerana ujan petang tadi agak lebat so plan nak bawak budak2 gi pantai
terpaksa di cancelkan.. yerlah dah ujan takkan nak duduk dalam kereta pulak nengok 
air laut kan.. tak best.. so dah alang2 nak Maghrib kami gerak ke Kangar
solat dulu then off to kedai bundle terbesar di Perlis..
hehe...


aku sambar 3 lai tops.. semua rega RM 5 jer.. gambar nanti aku letak sebab 
nih aku update pakai laptop Hn.. dia dok layan game guna laptop aku.. huhu..
pastu belikan twin anak patung (hmm padahal baru jer beli masa gi Penang itu hari)
huhu so total for all 5 items are RM24.. murah kan.. hehe.. ala tolonglah cakap murah..



esok nak gi Wang Kelian pulak.. satu lagi tempat shopping yang best..




aku nak beli tapai pulut itam n lemang pulut itam... sedapnya...


habuan penutup cuti2 Malaysia tahun 2010
huhu.. duit pun dah nak kering ni haaa..



Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..