Skip to main content

serius murah giler

uishhh dah pagi ropanya..
hehe alkisah harini agak sibuk sebab adik aku dari KL tuh datang.. 
well actually dia turun Kulim dulu amik adik ipar aku aka his wife
then angkut sekali adik aku yang kecik tuh datang sini..

ala dah nama pun cuti Krismas kan.. so lajaklah terus ke sini
kat Kulim pun tadak sapa.. mama aku gi Johor ada kenduri adik beradik sebelah abah aku..
so tadi around 2pm dorang sampai.. aku prepare tomyam, sayur kubis goreng n ikan goreng..
then dorang (Hn dan adik2 aku) gi kuar pulak tapau ikan keli goreng.. uiiiihh sedap tul..


petang tadi sebab dah keletihan dan kekenyangan kot.. semua decide to rehat..
aku sempat ler tidokan Afi n rehat kejap..
lepas Asar gerak gi Simpang Empat tuk santap bihun sup sedap..
aku tak baper gemar bihun sup so aku makan kuay teow sup siam..
sedap...

dek kerana ujan petang tadi agak lebat so plan nak bawak budak2 gi pantai
terpaksa di cancelkan.. yerlah dah ujan takkan nak duduk dalam kereta pulak nengok 
air laut kan.. tak best.. so dah alang2 nak Maghrib kami gerak ke Kangar
solat dulu then off to kedai bundle terbesar di Perlis..
hehe...


aku sambar 3 lai tops.. semua rega RM 5 jer.. gambar nanti aku letak sebab 
nih aku update pakai laptop Hn.. dia dok layan game guna laptop aku.. huhu..
pastu belikan twin anak patung (hmm padahal baru jer beli masa gi Penang itu hari)
huhu so total for all 5 items are RM24.. murah kan.. hehe.. ala tolonglah cakap murah..



esok nak gi Wang Kelian pulak.. satu lagi tempat shopping yang best..




aku nak beli tapai pulut itam n lemang pulut itam... sedapnya...


habuan penutup cuti2 Malaysia tahun 2010
huhu.. duit pun dah nak kering ni haaa..



Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...