Skip to main content

this is why i love blogging...


salam.. 
arini nak cherita.. aku dapat award lagi.. 
award nih datang dari kak ayu.. 

hehe.. mekasih kak ayu..




hmm idakler pulak aku tahu apa tugasan nak kena buat
alkisah tidak di nyatakan di dalam blog
cuma kak ayu nyatakan dia pun ikut apa yang dibuat oleh
pemberi anugerah..

so aku pun follow jer lah yer

My humble opinion about kak ayu's blog

honestly aku tak kenal sangat kak ayu nih... gitu2 jer ala2 dalam blog kan..
satu benda yang boleh buat kami kenal antara satu sama lain 
adalah tak lain tak bukan
nih ha


as u all pun tahu kan.. aku pun pakai jugak PB
cuma belum lagi menjadi bizwoman 
so blog kak ayu mmg mostly cerita pasal PB lah..
i adore her..
she quit her job sebab nak buat full time biz nih
cayalah kak ayu..
hehe gi HK nanti belikan iena ole2 yer.. 



she works hard for what she likes to do
dan aku yakin one day she will become the CDM too
haaa dek kerana dok rajin membaca blog org2 PB nih
aku tahu ler sikit2 istilah dorang.. hehe..


insyaallah iena doakan tuk kak ayu



dan aku kena bagi award ni jugak kepada orang lain..
so semua kenalan ku
this award goes to all of you..
sebab aku yakin persahabatan antara kita ikhlas dan sangat bermakna..
wpun korang aku tak kenal.. 
tapi manalah tahu kan.. 
one day kita bakal bertemu..



dan aku tinggalkan korang dengan madah2 ini

"Lean on me, when you're not strong, and I'll be your friend, I'll help you carry on, for it won't be long, 'til I'm going to need somebody to lean on."
- "Lean On Me"

"In good times, in bad times I'll be on your side forever more, that's what friends are for."
- "That's what friends are for"


Comments

  1. tahniah! saye pun 1st time dpt award aritu.

    ReplyDelete
  2. alahai.. malunya ahkak...hahahaa... insya-allah.. akak xmoh belikan iena ole2 HK.. akak nak bawa iena sama2 ke HK.. boleh ke?? hahahaa

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..