Skip to main content

this is why i love blogging...


salam.. 
arini nak cherita.. aku dapat award lagi.. 
award nih datang dari kak ayu.. 

hehe.. mekasih kak ayu..




hmm idakler pulak aku tahu apa tugasan nak kena buat
alkisah tidak di nyatakan di dalam blog
cuma kak ayu nyatakan dia pun ikut apa yang dibuat oleh
pemberi anugerah..

so aku pun follow jer lah yer

My humble opinion about kak ayu's blog

honestly aku tak kenal sangat kak ayu nih... gitu2 jer ala2 dalam blog kan..
satu benda yang boleh buat kami kenal antara satu sama lain 
adalah tak lain tak bukan
nih ha


as u all pun tahu kan.. aku pun pakai jugak PB
cuma belum lagi menjadi bizwoman 
so blog kak ayu mmg mostly cerita pasal PB lah..
i adore her..
she quit her job sebab nak buat full time biz nih
cayalah kak ayu..
hehe gi HK nanti belikan iena ole2 yer.. 



she works hard for what she likes to do
dan aku yakin one day she will become the CDM too
haaa dek kerana dok rajin membaca blog org2 PB nih
aku tahu ler sikit2 istilah dorang.. hehe..


insyaallah iena doakan tuk kak ayu



dan aku kena bagi award ni jugak kepada orang lain..
so semua kenalan ku
this award goes to all of you..
sebab aku yakin persahabatan antara kita ikhlas dan sangat bermakna..
wpun korang aku tak kenal.. 
tapi manalah tahu kan.. 
one day kita bakal bertemu..



dan aku tinggalkan korang dengan madah2 ini

"Lean on me, when you're not strong, and I'll be your friend, I'll help you carry on, for it won't be long, 'til I'm going to need somebody to lean on."
- "Lean On Me"

"In good times, in bad times I'll be on your side forever more, that's what friends are for."
- "That's what friends are for"


Comments

  1. tahniah! saye pun 1st time dpt award aritu.

    ReplyDelete
  2. alahai.. malunya ahkak...hahahaa... insya-allah.. akak xmoh belikan iena ole2 HK.. akak nak bawa iena sama2 ke HK.. boleh ke?? hahahaa

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…