Skip to main content

this is why i love blogging...


salam.. 
arini nak cherita.. aku dapat award lagi.. 
award nih datang dari kak ayu.. 

hehe.. mekasih kak ayu..




hmm idakler pulak aku tahu apa tugasan nak kena buat
alkisah tidak di nyatakan di dalam blog
cuma kak ayu nyatakan dia pun ikut apa yang dibuat oleh
pemberi anugerah..

so aku pun follow jer lah yer

My humble opinion about kak ayu's blog

honestly aku tak kenal sangat kak ayu nih... gitu2 jer ala2 dalam blog kan..
satu benda yang boleh buat kami kenal antara satu sama lain 
adalah tak lain tak bukan
nih ha


as u all pun tahu kan.. aku pun pakai jugak PB
cuma belum lagi menjadi bizwoman 
so blog kak ayu mmg mostly cerita pasal PB lah..
i adore her..
she quit her job sebab nak buat full time biz nih
cayalah kak ayu..
hehe gi HK nanti belikan iena ole2 yer.. 



she works hard for what she likes to do
dan aku yakin one day she will become the CDM too
haaa dek kerana dok rajin membaca blog org2 PB nih
aku tahu ler sikit2 istilah dorang.. hehe..


insyaallah iena doakan tuk kak ayu



dan aku kena bagi award ni jugak kepada orang lain..
so semua kenalan ku
this award goes to all of you..
sebab aku yakin persahabatan antara kita ikhlas dan sangat bermakna..
wpun korang aku tak kenal.. 
tapi manalah tahu kan.. 
one day kita bakal bertemu..



dan aku tinggalkan korang dengan madah2 ini

"Lean on me, when you're not strong, and I'll be your friend, I'll help you carry on, for it won't be long, 'til I'm going to need somebody to lean on."
- "Lean On Me"

"In good times, in bad times I'll be on your side forever more, that's what friends are for."
- "That's what friends are for"


Comments

  1. tahniah! saye pun 1st time dpt award aritu.

    ReplyDelete
  2. alahai.. malunya ahkak...hahahaa... insya-allah.. akak xmoh belikan iena ole2 HK.. akak nak bawa iena sama2 ke HK.. boleh ke?? hahahaa

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...