Skip to main content

berdesing telinga aku... tambah dengan sakit kaki



okeh am not feeling so good.. 
telinga cam tak baper nak dengar.. maybe ada masalah sikit.. 
hopefully akan segera sembuh..




day 1 at school in 2011 adalah ok tapi agak memenatkan 
sebabnya banyak kali naik turun tangga... hehe.. 
tapi sebab ingat itu adalah satu senaman yang paling mudah so ignore jer sakit2 kaki tuh

pagi tadi ujan jer all the way to school.. even masa aku kuar at 7am pun masih gelap lagi..
mujur tak terlajak kalau tak lewat ler sampai sekolah sebab jalan agak jam
yer lah semua pakat antar anak gi sekolah dek kerana ujan..
sampai pun dah dekat 730am.. mujur lagi.. hehe.. kalau lewat
ancus ler punch card merah kan.. eh silap mana de pakai punch card 
pakai sistem key in..


so ari pertama biasalah ada pemantauan dari pihak JPN dan sebagainya..
nothing much on that... sebab dorang datang cuma nak tengok
whether lesson berjalan or not.. eh mana ler lesson tu berjalan kan..
aku punya kelas pun agak padat so rehat pun kejap2 jer..



masa nak balik tadi PK datang bagi sedikit rombakan yang perlu di buat pada 
jadual waktu... alkisah lagi tak masuk bulan 2 mmg ginilah.. itu ubah ini ubah..
tapi sebab aku nih mmg suka kan buat kerja2 gini .. so tak dak masalah..
i'll do that tomorrow.. 


hoyeee gambar adalah tidak berkaitan dengan keadaan di sekolah hari ni yer..

Comments

  1. jemput join segmen saye. mudah je. ala-ala blog review.

    http://shaofie.blogspot.com/2011/01/segmen-blog-aku-bukan-privasi-lagi-jom.html

    ReplyDelete
  2. owh ok.. insyaallah kalau berkesempatan yer... thanks for inviting

    ReplyDelete
  3. lagi info tentang sakit kaki di SIHAT SELALU - Punca Sakit Kaki

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...