Skip to main content

berdesing telinga aku... tambah dengan sakit kaki



okeh am not feeling so good.. 
telinga cam tak baper nak dengar.. maybe ada masalah sikit.. 
hopefully akan segera sembuh..




day 1 at school in 2011 adalah ok tapi agak memenatkan 
sebabnya banyak kali naik turun tangga... hehe.. 
tapi sebab ingat itu adalah satu senaman yang paling mudah so ignore jer sakit2 kaki tuh

pagi tadi ujan jer all the way to school.. even masa aku kuar at 7am pun masih gelap lagi..
mujur tak terlajak kalau tak lewat ler sampai sekolah sebab jalan agak jam
yer lah semua pakat antar anak gi sekolah dek kerana ujan..
sampai pun dah dekat 730am.. mujur lagi.. hehe.. kalau lewat
ancus ler punch card merah kan.. eh silap mana de pakai punch card 
pakai sistem key in..


so ari pertama biasalah ada pemantauan dari pihak JPN dan sebagainya..
nothing much on that... sebab dorang datang cuma nak tengok
whether lesson berjalan or not.. eh mana ler lesson tu berjalan kan..
aku punya kelas pun agak padat so rehat pun kejap2 jer..



masa nak balik tadi PK datang bagi sedikit rombakan yang perlu di buat pada 
jadual waktu... alkisah lagi tak masuk bulan 2 mmg ginilah.. itu ubah ini ubah..
tapi sebab aku nih mmg suka kan buat kerja2 gini .. so tak dak masalah..
i'll do that tomorrow.. 


hoyeee gambar adalah tidak berkaitan dengan keadaan di sekolah hari ni yer..

Comments

  1. jemput join segmen saye. mudah je. ala-ala blog review.

    http://shaofie.blogspot.com/2011/01/segmen-blog-aku-bukan-privasi-lagi-jom.html

    ReplyDelete
  2. owh ok.. insyaallah kalau berkesempatan yer... thanks for inviting

    ReplyDelete
  3. lagi info tentang sakit kaki di SIHAT SELALU - Punca Sakit Kaki

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…