Skip to main content

i know i need u...

cam tak caya lah..
tak lama blog ini akan memiliki 100 orang follower..
haha yerlah bukannya 1000 or 10000
baru 100 jer..







tapi nak dapat 100 pun aku rasa cukup mencabar wehh
sebab aku cuma blogger biasa2 jer..
bukan sehebat blogger2 lain yang dah punya nama..
aku jugak tidak semeriah blogger2 lain..



 - yg nih tak perlu diperkenalkan lagi
serata ceruk event pasti ada
i guess the most happening blogger in my list
tapi aku mmg salute ler..
dia mencapai apa yang dia ada sekarang
hasil kerja keras dia n RD n her family..



tidak sesweet or sechantek adik Fatin Liyana



 - bakal doktor nih mmg cute kan.. so tak heran follower dia ribu riban
tapi aku tak dengki pun ngan dia
aku ikhlas meminati dia sebab 
kadang2 aku jadikan dia cam model 
nak pakai tudung sweet2






 - kalau tadi bakal doktor nih pulak bakal lawyer..
hehe model jugak nih
i loike the way she play around with her outfits
n her hijabs..



the happening scarflets
 yang serius super gempak dengan fashion dorang..



- hmm korang for sure kenal si penulis nih..
Maria yang adehhh i dont know how to describe her..
so funny, so crazy (in a good way)




satu benda yang aku perasan pasal dorang2 nih kan
beside pandai bergaya n a bit crazy
dorang sgt suka berfesyen kan..
(maybe that is one of the reason why people likes their blog kot kan)





so bila nak mencecah 100 orang nih aku rasa cam..
weeehoooooo
nak melompat pun ada..



haha yerlah korang leh jer gelakkan aku
tak kisah pun..
tapi apapun..
thanks yer.. 



aku sayang semua yang membaca
tak kira lah korang follow ker tak
sebab korang sudi baca tulisan aku itu sudah cukup meh

- hmm perlu aku buat sesuatu so that aku dapat the 100th follower tuh dengan 
kadar segera..
tak yahlah kot.. aku nak korang follow aku bukan sebab ganjaran ke apa..
tapi korang follow aku sebab mmg korang suka follow aku yer..
hehe... 




last sekali nak cakap
i love u all..
thanks for reading





Comments

  1. sebelum jd seribu..mesti la seratus dulu..sikit2 lama jd bukit

    ReplyDelete
  2. btul2.. hehe mekasih datang blog aku ben

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…