Skip to main content

i know i need u...

cam tak caya lah..
tak lama blog ini akan memiliki 100 orang follower..
haha yerlah bukannya 1000 or 10000
baru 100 jer..







tapi nak dapat 100 pun aku rasa cukup mencabar wehh
sebab aku cuma blogger biasa2 jer..
bukan sehebat blogger2 lain yang dah punya nama..
aku jugak tidak semeriah blogger2 lain..



 - yg nih tak perlu diperkenalkan lagi
serata ceruk event pasti ada
i guess the most happening blogger in my list
tapi aku mmg salute ler..
dia mencapai apa yang dia ada sekarang
hasil kerja keras dia n RD n her family..



tidak sesweet or sechantek adik Fatin Liyana



 - bakal doktor nih mmg cute kan.. so tak heran follower dia ribu riban
tapi aku tak dengki pun ngan dia
aku ikhlas meminati dia sebab 
kadang2 aku jadikan dia cam model 
nak pakai tudung sweet2






 - kalau tadi bakal doktor nih pulak bakal lawyer..
hehe model jugak nih
i loike the way she play around with her outfits
n her hijabs..



the happening scarflets
 yang serius super gempak dengan fashion dorang..



- hmm korang for sure kenal si penulis nih..
Maria yang adehhh i dont know how to describe her..
so funny, so crazy (in a good way)




satu benda yang aku perasan pasal dorang2 nih kan
beside pandai bergaya n a bit crazy
dorang sgt suka berfesyen kan..
(maybe that is one of the reason why people likes their blog kot kan)





so bila nak mencecah 100 orang nih aku rasa cam..
weeehoooooo
nak melompat pun ada..



haha yerlah korang leh jer gelakkan aku
tak kisah pun..
tapi apapun..
thanks yer.. 



aku sayang semua yang membaca
tak kira lah korang follow ker tak
sebab korang sudi baca tulisan aku itu sudah cukup meh

- hmm perlu aku buat sesuatu so that aku dapat the 100th follower tuh dengan 
kadar segera..
tak yahlah kot.. aku nak korang follow aku bukan sebab ganjaran ke apa..
tapi korang follow aku sebab mmg korang suka follow aku yer..
hehe... 




last sekali nak cakap
i love u all..
thanks for reading





Comments

  1. sebelum jd seribu..mesti la seratus dulu..sikit2 lama jd bukit

    ReplyDelete
  2. btul2.. hehe mekasih datang blog aku ben

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Jaringan dan Jalinan

my passion..
since 2016, SKTT dengan SKCJ dah jadi pioneer school untuk satu projek Kelab Doktor Muda Negeri Perlis..
Intervensi Instruktor Kecergasan  di kalangan anak2 KDM sekolah.. 

 this was like the 2nd phase of the program. 

the teachers...
"If you cant figure out your PURPOSE, figure our your PASSION. For your passion will lead you directly to your purpose."

the fasi...
with the girls.. habis program dewan besar jadi depa punya.. sakan sungguh anak2 dara nih bila ada peluang utk tunjuk bakat..
the coach..
our HM with the facilitators.. thanks all for being here with us..




"When your passion and purpose are greater than your fears and excuses,  you will find a way"
"People with great passion can make the impossible happen."
we work so hard since 830-1230... tired but worth it...
regangan asas latihan drill senamrobik tabata