Skip to main content

mood dah ke laut...

ntahler cam lately tadak benda nak tulis dalam nih.. walhal banyak benda yang berlaku sebenarnya.. mood aku dah kelaut dah... ntah bila lah pulak mood nih dah datang semula.. huhu.. korang thanks for keep coming back to blog aku yang dah ala2 terbiar sikit nih.. insyaallah aku akan usahakan tuk updates..

anak2 tengah dok bermain di luar tuh ha.. mujur jugak ada geng dalam kawasan sekolah nih.. kalau tak jenuh ler aku nak melayan sorang2.. Afi lak dah ikut abah dia naik motor ronda2 sekeliling kampung kot.. ntah aku pun tak pasti.. sebetulnya malam nih ada majlis tahlil di rumah sahabat satu sekolah... insyaallah kalau takdak aral melintang kami akan singgah tapi tulah adik kakak ada kelas mengaji sampai 830pm... so tak taulah ok ker kalau gi tuk makan jer.. huhu.. 

kat sekolah pun ok2 jer.. awal tahun biasalah sibuk sikit.. tapi kalau nak ikut sepanjang tahun mmg sibuk.. next week dah start latihan merentas desa.. on the 22nd dah buat program Merentas Desa.. hmm mujur latihan cuma 2x seminggu.. kalau tak susah jugak nak tinggal2 Afi nih...

oklah.. nanti sambung lagi.. 



Comments

  1. prog merentas desa nie mmg seragam ke tarikh dia utk sume skool? sbb kat sini pun bebudak dok start merentas desa.

    ReplyDelete
  2. areleez.. ish tak tau nak kata jugak.. tapi mungkin sebab byk sek pilih date 22nd kot sebab tarikh tu kena sek ganti.. cuti ganti tuk raya cina so dorang buat ler prog merentas desa

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..