Skip to main content

my way to release some tense

hmm let see what to write eh..
nothing much i guess since nowadays i'm quite busy with school works..
seriously busy..
but hey in between that i still managed to upload something to me blog kan..







reason why because i need a time out..
uishh tak boleh ler mngadap data dari pagi ke tengah hari..
then break dengan classes..
pastu ngadap numbers lagi..
so i decide the best way to take a rest is by browsing through the Net..
rehat minda ku kejap



nengok gambar dak kecik nih pun boleh tenang sekejap..

pastu nengok kakak dia yg makin hari makin banyak karenah buat aku pening kejap
tapi itu adatler.. dorang sedang membesar..


sekarang dah tak boleh duduk diam dah 
asal duduk dalam trolley tuh ada jer 
cara tuk try to get out from there..
mmg kena tunggu dengan trolley

my first baby
dah jadi big girl
dah makin bijak sekarang..
wpun dia agak slow compared to her sis
dalam soal akademik
but i believe in her
biar lambat tapi jgn sampai keciciran


uuuuuu dah lama tak makan aiskrim

benda2 yang mmg kena top up setiap bulan..
tetambah now i teach Year 1 so i really need a good exercise book
on how to teach phonic n all
susah jugak weh
sapa kata senang nak ajar English to kids..
unless they are familiar with the language




Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..