Skip to main content

perasan lawa pakai topi pulak dah



hehe.. sebab Bie puji aku cute (perasan) dalam n3 lepas..
dek kerana pakai topi tuh..

so gatal ler nak letak lagi gegambar pakai topi tuh..



masa nih tak pakai lagi topi sebab cam ek ele dalam kereta takkan nak pakai kan..



tapi pastu pakai jugak
sebab dah nak sampai..
n tak nak kelam kabut mana dengan nak pegang Afi lagi kan



melaram dengan topi
cam apa jer kan..

korang jgn le pulak kutuk aku yang chumel nih yer


hehe..
perasan chumel..
tapi aku pun sukalah dengan topi tuh..


inner kaler ijau
n baju sleeveless tuh beli kat Bundle RM 5 jer...
cantik ler pulak


sah mmg gila kamera
mujur bukan kamera gedabak tuh


tak pueh hati lagi tuh..
nak amik jugak lagi  gambar


hehe.. 
gegambar dalam nih hak cipta terpelihara oleh aku jer..
korang leh tengok jer tau..
(dan kalau suka silalah puji - muahahahaha)

Comments

  1. comel..comel..mcm marilyn monroe...

    ReplyDelete
  2. owh suka topi oversize nih..lily pun selalu perasan lawa kalau pakai topi..hehe..

    ReplyDelete
  3. Ben : wallah Marilyn Monroe versi apakah agaknya.. hehe

    ReplyDelete
  4. Fairus : hehe.. topi masa beli di Langkawi.. kira melancong jugak lah waktu tuh..

    ReplyDelete
  5. Lily : tulah masa memula nak beli tuh.. ada beberapa jenis tapi tengok yang nih terus berkenan..

    ReplyDelete
  6. arief : walaaaahhhaaaiii lama tak nampak.. pe cerita.. hehe.. model ker?? uishhh idakler kot.. biasa2 jer

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…