Skip to main content

berani betul letak gambar gini dalam blog



hi korang 
kembali bersiaran..
tumpang si kecik tadak di rumah boleh ler nak update blog ke apa
sebab abahnya angkut dia pi sekali ke changlun

hmm so what do u think..
my new layout..
ada ok ke tadak


told ya..
am so unpredictable.. kadang kalau mood aku sangat tidak ok
so semua benda akan berubah..
kalau korang duduk rumah aku korang pasti perasaan
kejap2 benda nih duduk di sini
kejap2 di sana
hehe..

eh
alkisah aku nak share ngan korang gegambar kat bawah nih
gilalah letak gambar yang gini kat blog..
mau orang gelak nengok muka aku
yang sungguh poyo n pucat lesi
cam tak siap langsung..




betul kan..
cam hapa jer lagi..
mmg tak sempat ler kalau nak bersiap elok2 kalau setakat nak 
gi Kangar bayar bil or what so ever..
unless Hn bagitau awal..
kalau terkejut tergempar bagitau nak kuar ginilah ropa aku..



dengan lipstick pun tak sempat nak capai dah..
hahaha..
teruk nooo
tapi ada aku kesah.. 
ishhhh dalam hati kesah jugak..
tapi lantak ler..
sempoiiii jer..
aku bukan artis pun 
yang nak kena cantik2 kalau kuar berjalan..


ayat terakhir tuh statement carik makan tuh..
hahahha..
gelakkan aku..
eh korang penah ke ada gegambar gini..
ala2 artis pun kena jugak tangkap gambar dalam keadaan yang a bit selekeh
so nih kira aku dalam keadaan paling comot ler..

tapi tetap bergambar maintain cute..
haha..


Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Jaringan dan Jalinan

my passion..
since 2016, SKTT dengan SKCJ dah jadi pioneer school untuk satu projek Kelab Doktor Muda Negeri Perlis..
Intervensi Instruktor Kecergasan  di kalangan anak2 KDM sekolah.. 

 this was like the 2nd phase of the program. 

the teachers...
"If you cant figure out your PURPOSE, figure our your PASSION. For your passion will lead you directly to your purpose."

the fasi...
with the girls.. habis program dewan besar jadi depa punya.. sakan sungguh anak2 dara nih bila ada peluang utk tunjuk bakat..
the coach..
our HM with the facilitators.. thanks all for being here with us..




"When your passion and purpose are greater than your fears and excuses,  you will find a way"
"People with great passion can make the impossible happen."
we work so hard since 830-1230... tired but worth it...
regangan asas latihan drill senamrobik tabata