Skip to main content

berani betul letak gambar gini dalam blog



hi korang 
kembali bersiaran..
tumpang si kecik tadak di rumah boleh ler nak update blog ke apa
sebab abahnya angkut dia pi sekali ke changlun

hmm so what do u think..
my new layout..
ada ok ke tadak


told ya..
am so unpredictable.. kadang kalau mood aku sangat tidak ok
so semua benda akan berubah..
kalau korang duduk rumah aku korang pasti perasaan
kejap2 benda nih duduk di sini
kejap2 di sana
hehe..

eh
alkisah aku nak share ngan korang gegambar kat bawah nih
gilalah letak gambar yang gini kat blog..
mau orang gelak nengok muka aku
yang sungguh poyo n pucat lesi
cam tak siap langsung..




betul kan..
cam hapa jer lagi..
mmg tak sempat ler kalau nak bersiap elok2 kalau setakat nak 
gi Kangar bayar bil or what so ever..
unless Hn bagitau awal..
kalau terkejut tergempar bagitau nak kuar ginilah ropa aku..



dengan lipstick pun tak sempat nak capai dah..
hahaha..
teruk nooo
tapi ada aku kesah.. 
ishhhh dalam hati kesah jugak..
tapi lantak ler..
sempoiiii jer..
aku bukan artis pun 
yang nak kena cantik2 kalau kuar berjalan..


ayat terakhir tuh statement carik makan tuh..
hahahha..
gelakkan aku..
eh korang penah ke ada gegambar gini..
ala2 artis pun kena jugak tangkap gambar dalam keadaan yang a bit selekeh
so nih kira aku dalam keadaan paling comot ler..

tapi tetap bergambar maintain cute..
haha..


Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...