Skip to main content

berani betul letak gambar gini dalam blog



hi korang 
kembali bersiaran..
tumpang si kecik tadak di rumah boleh ler nak update blog ke apa
sebab abahnya angkut dia pi sekali ke changlun

hmm so what do u think..
my new layout..
ada ok ke tadak


told ya..
am so unpredictable.. kadang kalau mood aku sangat tidak ok
so semua benda akan berubah..
kalau korang duduk rumah aku korang pasti perasaan
kejap2 benda nih duduk di sini
kejap2 di sana
hehe..

eh
alkisah aku nak share ngan korang gegambar kat bawah nih
gilalah letak gambar yang gini kat blog..
mau orang gelak nengok muka aku
yang sungguh poyo n pucat lesi
cam tak siap langsung..




betul kan..
cam hapa jer lagi..
mmg tak sempat ler kalau nak bersiap elok2 kalau setakat nak 
gi Kangar bayar bil or what so ever..
unless Hn bagitau awal..
kalau terkejut tergempar bagitau nak kuar ginilah ropa aku..



dengan lipstick pun tak sempat nak capai dah..
hahaha..
teruk nooo
tapi ada aku kesah.. 
ishhhh dalam hati kesah jugak..
tapi lantak ler..
sempoiiii jer..
aku bukan artis pun 
yang nak kena cantik2 kalau kuar berjalan..


ayat terakhir tuh statement carik makan tuh..
hahahha..
gelakkan aku..
eh korang penah ke ada gegambar gini..
ala2 artis pun kena jugak tangkap gambar dalam keadaan yang a bit selekeh
so nih kira aku dalam keadaan paling comot ler..

tapi tetap bergambar maintain cute..
haha..


Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..