Skip to main content

memula tak tau nak tulis per.. last2 cam panjang ler pulak





terasa cam nak tulis blog.. tapi cam tetiba tak tau pe nak tulis
buleh gitu.. lempang karang baru tau..

ok my prev 2 n3 mmg agak sesi luahan perasaan.. ntah aku sibuk fikir pasal future kot
tu pasal yang rasa cam serba serbi tak cukup lagi..
tapi insyaallah aku percaya rezeki Allah ada di mana2 dan kalau kita berusaha
pasti akan berjaya kan..
hehe.. seronok nengok kengkawan yang dah berjaya dalam hidup masing2..
teruskan... insyaallah bila tiba giliran aku.. kalian tetap aku ingat..


ok back to reality world bebeh.. so tadi kat sekolah (yup arini kami sekolah)
buat program sambutan Maulidur Rasul dan jugak program kacau bubur as'syura
hehe.. mmg dah agak terlewat tapi tujuan utama adalah untuk merealisasikan
program yang terbengkalai tahun lepas.. hehe.. dan program nih mmg best
lagi happening lah korang.. sonok weiii tgk cikgu2 pulun dok kacau bubur dalam 
kawah... bukan selalu kan.. setahun sekali jer..
(owh ok gambar tadak sebab aku sempat snap jugak but tak jadi cantik)
so i'll wait for the others to upload their pics n then baru aku post kat sini k



semua take part utk menjayakan prog nih tu yang best duduk kat sini
we're like one big happy family.. cikgu2 semua sama happening..
aku doakan semua akan terus kekal di situ.. insyaallah kan..

and owh..
nih iklan dari Churp2 yer..
dari sapa lagi kalau bukan MilkADeal



Assam Laksa - BEST!!! (RM8.50)


dan2 nih jugak teringin nak makan asam laksa..

Special Pink Barley (RM3.50)
pink barley?? ish tak besa minum aisshhh
korang pernah cuba ker


apa lagi jom ler cuba
tekan jer link kat bawah nih nak tengok offer yang di'offer'kan



Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..