Skip to main content

memula tak tau nak tulis per.. last2 cam panjang ler pulak





terasa cam nak tulis blog.. tapi cam tetiba tak tau pe nak tulis
buleh gitu.. lempang karang baru tau..

ok my prev 2 n3 mmg agak sesi luahan perasaan.. ntah aku sibuk fikir pasal future kot
tu pasal yang rasa cam serba serbi tak cukup lagi..
tapi insyaallah aku percaya rezeki Allah ada di mana2 dan kalau kita berusaha
pasti akan berjaya kan..
hehe.. seronok nengok kengkawan yang dah berjaya dalam hidup masing2..
teruskan... insyaallah bila tiba giliran aku.. kalian tetap aku ingat..


ok back to reality world bebeh.. so tadi kat sekolah (yup arini kami sekolah)
buat program sambutan Maulidur Rasul dan jugak program kacau bubur as'syura
hehe.. mmg dah agak terlewat tapi tujuan utama adalah untuk merealisasikan
program yang terbengkalai tahun lepas.. hehe.. dan program nih mmg best
lagi happening lah korang.. sonok weiii tgk cikgu2 pulun dok kacau bubur dalam 
kawah... bukan selalu kan.. setahun sekali jer..
(owh ok gambar tadak sebab aku sempat snap jugak but tak jadi cantik)
so i'll wait for the others to upload their pics n then baru aku post kat sini k



semua take part utk menjayakan prog nih tu yang best duduk kat sini
we're like one big happy family.. cikgu2 semua sama happening..
aku doakan semua akan terus kekal di situ.. insyaallah kan..

and owh..
nih iklan dari Churp2 yer..
dari sapa lagi kalau bukan MilkADeal



Assam Laksa - BEST!!! (RM8.50)


dan2 nih jugak teringin nak makan asam laksa..

Special Pink Barley (RM3.50)
pink barley?? ish tak besa minum aisshhh
korang pernah cuba ker


apa lagi jom ler cuba
tekan jer link kat bawah nih nak tengok offer yang di'offer'kan



Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…