Skip to main content

seronok kami tetiba ....





okeh we are having  free times since we reached here.. i dont know why but it seems like the organizer is not here yet or maybe they are but they are going to start everything tomorrow kot.. sebab nothing was done today...


the venue


tadi petang sempat gi ronda di pekan Kepala Batas beli barang2 tuk di makan sepanjang berada di sini.. not that they didn't provide us with food.. cumanya biasalah waktu2 lapang tuh kadang2 nak makan nak kudap2 itu ini so gi beli siap2.. 


the car park


lagipun pekan agak jauh dari kawasan nih... hehe.. pastu lepas dah beli benda2 makan ternampak pulak signboard/iklan pasal ekspo jualan.. so akak2 ajak gi sana.. hehe. aku ikut jer.. boleh ler cuci mata.. hmm yerlah tu cuci mata jer.. hehe.. aku sempat jugak sambar 2 shawl baru.. hehe.. RM15 selai tapi amik dua dapat RM25.. oklah.. nak tambah koleksi shawl.. ala aku tak kisah rega murah pun janji sedap pakai n selesa..

owh tadi kuar kan pakai shawl jugak.. hehe.. mai sini pun aku bawak shawl banyak compared to tudung instant tuh.. hehe. macam2 istilah tudung nih kan.. 






not bad kan.. hehe.. perasan pulak.. tapi aku cam suka lah pulak shawl yang ada manik2 kat bawah nih.. tapi tadi masa gi ekspo tuh tak banyak shawl gini.. banyak jenih2 yang lain.. takpelah kat Perlis banyak lagi kot.. nanti nak balik gi carik kat sana.. hopefully boleh carik yang senang nak match dengan baju kurung yg nak pakai g sekolah.. 





owh by the way.. just now just received another news.. us (the 10 of us) will be sent to another course... on Phonic... it fun i know.. and i need it because aku mmg tak tahu menahu nak ajar bebudak Phonic nih.. so aku cam setuju jer.. tapi bila dapat tahu tarikhnya aku cam susah sikit.. yerlah the course is going to be next week on Monday.. yup u heard me MONDAY..  gila ke hapa.. kami baru balik on Thursday.. pastu Monday nak kena g kursus pulak.. sian dekat anak2 aku kalau betul aku kena pi kursus tuh.. 



Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…