Skip to main content

terjun sungai...


tetiba otak aku cam tadak idea nak karang apa
sejak dua menjak nih
mungkin dek kerana kepala otak dok kalut dengan data2 sekolah
tu pasal minda kreatip tuk buat karangan agak tepu
haha...




so nih aku cuma tepek kan...
gegambar yang aku sempat snap masa bawak budak2 nih gi mandi air sungai
kat mana tah di Perlis ler
dah lama dah tahun lepas kitaorg gi
(dua family yer)




ikut mood dia kadang mau duduk dalam seat nih
kadang haaa 
jenuh ler mendengar jeritan batinku..
sepanjang perjalanan ler
selagi tak dikuarkan dari seat dia tuh


hmm the kids 
having fun in the water


weh boleh buat fish spa tuh
geli awal2 tuh tapi cam best jugak
hmmm ada ker fish spa di sini
Perlis ler..
tak tau pulak aku..


ala gambar budak nih lagi
hehe..
yerlah abis takkan gambar aku pulak kan.
wpun mmg sejak2 nih galak sungguh amik gambar sendiri
tapi nanti yer..
bukan untuk dipamerkan sekarang..




cewahhhhhh


Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..