Skip to main content

1,2 dan 3..






first aku nak ucap Tahniah ler buat bebudak yang dah amik result SPM kemarin
sorry yer lambat sikit.. sebab last nite mmg aku tido awal
di tambah dengan kondisi kesihatan yang tak begitu mengizinkan..
(biasalah2 bulan2 mmg gini)


second..
nak jugak ucap tahniah sebab team bola sepak sekolah dapat masuk semi-final
peringkat kawasan.. kira leh bangga jugak ler
wpun training cuma seminggu..
kemarin berkesempatan nengok dorang punya game
wpun ujan tapi datang jugak ler tengok..
petang nih pun ada game tapi tengoklah camner


third..
Hn is going to UKM tonite..
living me with my kids 
twin pulak nak exam next week.. am worried..
will i manage to handle all them (i have too)
aku cuma risaukan twin takut tak dapat nak tolong dorang
tapi apapun life must go on..
Hn pergi pun sebab dah kerja dia nak buat camner kan..



kalau ada peluang esok aku akan jumpa seseorang..
harapnya perjumpaan itu akan membuahkan hasil yang baik..
i believe am able to change.
semoga perubahan ini adalah untuk masa depan yang lebih baik..


FOR THINGS TO CHANGE I MUST CHANGE FIRST..


Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..