Skip to main content

..... but am still ok






okeh day 2 on PBS course..
tengah dok pening layan course tetiba sekolah call cakap orang JPN dari unit Peperiksaan called
regarding headcount for year 6 (yg dah berkurun lama tuh)
katanya sekolah aku belum upload..
owh wth....
(haaa kan aku dah marah)
benda nih dah semak masa perjumpaan pertama s/u peperiksaan
n everything was ok (data semua ada)
but today called again saying that i haven't upload the data
apa ke halnya nih..


aku dah ler tengah serabut n pening absorb new things on PBS
tetiba diserabutkan lagi dengan makluman yg belum upload data headcount sekolah
rasa nak nangis pun ada but knowing me..
tadak maknanya nak nangis pun
so i called the person incharge n i knew him already so 
mmg cakap pun boleh gelak2 lagi wpun dalam hati sangat ler frust ok
he told me that dia pun heran jugak sebab masa meeting dulu ok jer 
then tetiba ler pulak data tak boleh nak baca/tengok from the website


so he asked me to upload the data once more
n i've did it just now.. 
then i called him again
but still tadak... so whom should be blame..
adakah aku yang BERSALAH....



Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…