Skip to main content

di petang jumaat..

adeh baru jer balik dari kursus n next Monday am attending another course.. yup you heard me correctly.. mmg next Monday akan attend satu lagi course.. semua nih related to the new curriculum by MOE.. this time around the letter is sent to me directly from the MOE.. haaa bukan JPN tapi direct terus dr Kementerian.. hajat hati nak escape from the course pun terbantut sebab aku taknak problem di kemudian hari..

takpelah selagi terdaya aku buat jer lah.. this time di Sunway Hotel Penang.. serius aku tak tau nak pi camner tapi akak yang attended the 1st course sekali dengan aku dulu ajak naik bus gi sana.. hehe cam best jugak.. malas la nak drive..so nanti aku update semula aku gi sana ngan apa yer.. as for now aku mmg nak rehat sebab esok ngan ahad mmg kena all out kemas rumah n seterika baju anak2.. Hn pun akan attend course on wednesday so rasanya dia akan antar all my kids to MIL.. 

so arini cuma nak tepek gegambar sepanjang course yang aku attend tuh jer.. it was a good course cuma bila benda nih aku tak baper nak faham so aku agak dull ler sepanjang course tuh.. wbagaimanapun geng aku (Perlis) tetap maintain happening




























ergghhh nak letak gambar tak boleh pulak dah.. tension terus... dan2 tu jugak headache.. so apa tunggu lagi.. nak tidolah kejap..nanti main2 lagi yer..

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...