Skip to main content

gila s.... pulak dah



owh my 
like nowadays am so in love with shawls..
asik sarung shawl jer sekarang..




cam 3 weeks nih aku attend course mmg sarung shawl jer
tudung lain ala2 tak pandang dah gitu..
tak baik kan.. sian kat tudung2 yang lain tuh..

tapi apa leh buat..



kalau aku pakai shawl nih aku tak kira ler pusing kot mana pun
janji leh nampak bijik mata then it shud be ok jer
nak jugak try buat cam hana tajima n the scarflets tuh kan 
tapi cam asik tak menjadi jer..
so buat jer lah camner yang senang nak buat




pastu sejak 2 menjak nih jugak 
suka nooo nengok aksesori chumel2..
cam sepit rambut tuh kan..
sepit jer kat shawl tuh..




tak pun aku sepit yang besar sikit cam nih
ada banyak pesen kan sekarang..
dah tu idak ler mahal sangat..
mmg blh beli sangat



mungkin ada yang kata apa kes ler pulak minah nih 
nak berpesen2 gini..
ntah i dont have any answers to that q..
yg penting aku buat benda yang aku suka 
dan aku tak kacau orang.. 
then it shud be ok kan..


lantak ler orang nak kata 
perasan cantik ke apa ker..
(tapi mmg ramai jugak ler yang puji chumel.. tak cantik ok tapi comel)
so okler mekasih bebanyak..







penangan duduk hotel seminggu 
dah berisi gila pipi aku..
huhu...
ada ke orang nak kata aku chubby or gemuk..




takper silalah.. 
tapi yang pasti dalam jiwa aku maintain chumel.. tahap gaban..
haha..


Comments

  1. comelnye u pakai shawl. esp 2nd pic!!!! cuti skola dtg KL x????

    ReplyDelete
  2. huhu thanks alot dear...
    uuuu ehhh comel eh.. mekasih banyak lah yer..
    tulah lately i sangat suka pakai shawl pulak
    (abis la tudung2 kat umah yg lain mengamuk i tak pakai dorang)

    hmm turun KL.. x sure ler sue but if i do that i'll let u know.. hehe..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…