Skip to main content

gila s.... pulak dah



owh my 
like nowadays am so in love with shawls..
asik sarung shawl jer sekarang..




cam 3 weeks nih aku attend course mmg sarung shawl jer
tudung lain ala2 tak pandang dah gitu..
tak baik kan.. sian kat tudung2 yang lain tuh..

tapi apa leh buat..



kalau aku pakai shawl nih aku tak kira ler pusing kot mana pun
janji leh nampak bijik mata then it shud be ok jer
nak jugak try buat cam hana tajima n the scarflets tuh kan 
tapi cam asik tak menjadi jer..
so buat jer lah camner yang senang nak buat




pastu sejak 2 menjak nih jugak 
suka nooo nengok aksesori chumel2..
cam sepit rambut tuh kan..
sepit jer kat shawl tuh..




tak pun aku sepit yang besar sikit cam nih
ada banyak pesen kan sekarang..
dah tu idak ler mahal sangat..
mmg blh beli sangat



mungkin ada yang kata apa kes ler pulak minah nih 
nak berpesen2 gini..
ntah i dont have any answers to that q..
yg penting aku buat benda yang aku suka 
dan aku tak kacau orang.. 
then it shud be ok kan..


lantak ler orang nak kata 
perasan cantik ke apa ker..
(tapi mmg ramai jugak ler yang puji chumel.. tak cantik ok tapi comel)
so okler mekasih bebanyak..







penangan duduk hotel seminggu 
dah berisi gila pipi aku..
huhu...
ada ke orang nak kata aku chubby or gemuk..




takper silalah.. 
tapi yang pasti dalam jiwa aku maintain chumel.. tahap gaban..
haha..


Comments

  1. comelnye u pakai shawl. esp 2nd pic!!!! cuti skola dtg KL x????

    ReplyDelete
  2. huhu thanks alot dear...
    uuuu ehhh comel eh.. mekasih banyak lah yer..
    tulah lately i sangat suka pakai shawl pulak
    (abis la tudung2 kat umah yg lain mengamuk i tak pakai dorang)

    hmm turun KL.. x sure ler sue but if i do that i'll let u know.. hehe..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...