Skip to main content

gila s.... pulak dah



owh my 
like nowadays am so in love with shawls..
asik sarung shawl jer sekarang..




cam 3 weeks nih aku attend course mmg sarung shawl jer
tudung lain ala2 tak pandang dah gitu..
tak baik kan.. sian kat tudung2 yang lain tuh..

tapi apa leh buat..



kalau aku pakai shawl nih aku tak kira ler pusing kot mana pun
janji leh nampak bijik mata then it shud be ok jer
nak jugak try buat cam hana tajima n the scarflets tuh kan 
tapi cam asik tak menjadi jer..
so buat jer lah camner yang senang nak buat




pastu sejak 2 menjak nih jugak 
suka nooo nengok aksesori chumel2..
cam sepit rambut tuh kan..
sepit jer kat shawl tuh..




tak pun aku sepit yang besar sikit cam nih
ada banyak pesen kan sekarang..
dah tu idak ler mahal sangat..
mmg blh beli sangat



mungkin ada yang kata apa kes ler pulak minah nih 
nak berpesen2 gini..
ntah i dont have any answers to that q..
yg penting aku buat benda yang aku suka 
dan aku tak kacau orang.. 
then it shud be ok kan..


lantak ler orang nak kata 
perasan cantik ke apa ker..
(tapi mmg ramai jugak ler yang puji chumel.. tak cantik ok tapi comel)
so okler mekasih bebanyak..







penangan duduk hotel seminggu 
dah berisi gila pipi aku..
huhu...
ada ke orang nak kata aku chubby or gemuk..




takper silalah.. 
tapi yang pasti dalam jiwa aku maintain chumel.. tahap gaban..
haha..


Comments

  1. comelnye u pakai shawl. esp 2nd pic!!!! cuti skola dtg KL x????

    ReplyDelete
  2. huhu thanks alot dear...
    uuuu ehhh comel eh.. mekasih banyak lah yer..
    tulah lately i sangat suka pakai shawl pulak
    (abis la tudung2 kat umah yg lain mengamuk i tak pakai dorang)

    hmm turun KL.. x sure ler sue but if i do that i'll let u know.. hehe..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..