Skip to main content

harini lebih baik hendaknya





salam semua..
alhamdulillah harini nih sangat cerah (di saat coretan ini di buat)
dan harapnya kekal begini..
tadi pagi mmg agak worried jugak untuk datang ke sekolah
tapi semuanya dipermudahkan so tadak masalah..
ke sekolah pagi nih berteman... yup datang dengan Mak 
(cikgu yang duduk berdekatan dengan aku)
so rasa cam secured ler sikit.. 



hehe..
kami ikut jalan jauh sikit pagi nih..
sebab tak berani nak amik risiko lalu ikut Arau..
sampai sekolah pun mujur tak merah lagi punch cardnya.. hehe 
eh silap sistem bukan pakai punch card yer..
dan sambung ler sembang2 tentang cerita banjir..
so now aku dah tahu jalan depan Petronas Arau tuh dah surut
balik nanti boleh try ikut situ.. hehe.. selamat..


petang nih sepatutnya sekolah aku buat majlis Hi-Tea di Ocean Glow Putra Brasmana


tapi da cancelled sebab banjir nih.. huhu..
takpelah mungkin ada hikmah di sebaliknya..
apapun kalau jadi this will be my 1st time there..
family aku semua dah penah pergi waktu sek Hn buat jamuan..
tapi waktu tuh aku tadak...

hmm oklah sebab semua dah cam selamat sikit di sini..
so to all no need to worry
cuma pesan aku 


please be prepared.. 
 kita tak tau apa yang bakal berlaku..

Comments

  1. kami pun sama tumpang gembira dgn cuaca ari ni...harap 2 berterusan la...hingga kering dulu air yg banjir....

    ReplyDelete
  2. hai...gumbiranya dpt comment kat blog mima...dah berapa kali try tapi x boleh pun...2 yg nyampah 2...

    ReplyDelete
  3. hai ikgu ni mcm2 la...x ajr lagi dah suruh buat...

    ReplyDelete
  4. amboiii sampai 3x send comments.. mekasih yer datang blog kita.. belajar rajin2 nooo..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...