Skip to main content

harini lebih baik hendaknya





salam semua..
alhamdulillah harini nih sangat cerah (di saat coretan ini di buat)
dan harapnya kekal begini..
tadi pagi mmg agak worried jugak untuk datang ke sekolah
tapi semuanya dipermudahkan so tadak masalah..
ke sekolah pagi nih berteman... yup datang dengan Mak 
(cikgu yang duduk berdekatan dengan aku)
so rasa cam secured ler sikit.. 



hehe..
kami ikut jalan jauh sikit pagi nih..
sebab tak berani nak amik risiko lalu ikut Arau..
sampai sekolah pun mujur tak merah lagi punch cardnya.. hehe 
eh silap sistem bukan pakai punch card yer..
dan sambung ler sembang2 tentang cerita banjir..
so now aku dah tahu jalan depan Petronas Arau tuh dah surut
balik nanti boleh try ikut situ.. hehe.. selamat..


petang nih sepatutnya sekolah aku buat majlis Hi-Tea di Ocean Glow Putra Brasmana


tapi da cancelled sebab banjir nih.. huhu..
takpelah mungkin ada hikmah di sebaliknya..
apapun kalau jadi this will be my 1st time there..
family aku semua dah penah pergi waktu sek Hn buat jamuan..
tapi waktu tuh aku tadak...

hmm oklah sebab semua dah cam selamat sikit di sini..
so to all no need to worry
cuma pesan aku 


please be prepared.. 
 kita tak tau apa yang bakal berlaku..

Comments

  1. kami pun sama tumpang gembira dgn cuaca ari ni...harap 2 berterusan la...hingga kering dulu air yg banjir....

    ReplyDelete
  2. hai...gumbiranya dpt comment kat blog mima...dah berapa kali try tapi x boleh pun...2 yg nyampah 2...

    ReplyDelete
  3. hai ikgu ni mcm2 la...x ajr lagi dah suruh buat...

    ReplyDelete
  4. amboiii sampai 3x send comments.. mekasih yer datang blog kita.. belajar rajin2 nooo..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..