Skip to main content

khas untuk orang utara...



memula nak thanks MilkaDeal for this information n sharing things 
that they are doing..
for that reason now orang2 di belah Utara
at least ada tempat yang superb to dine in with family or love one


 tak tau apa yang aku cakap ker..
huhu
ala korang nih saja jer kan


aku bercakap pasal benda alah nih ha

RM49 instead of RM90 for 1 Soup + 4 types of Main Dishes + 1 Dessert + 1 Drink at Rendezvous, Green Hall [46% OFF]



kalau sebelum nih offer asik belah2 KL nun kan
tapi now offer dah ada dari belah utara
so orang utara tunggu apa lagi



Rendezvous is perfect for the romantics; 
it’s classy, intimate and cozy, 
great for a night out or just an excuse to dress up and dine out in an exotic, 
fine dining restaurant!
 




 Located at Green Hall, Penang, 
this Arabic & Mediterranean Restaurant boasts succulent Lamb Kebabs, thin crisp, 
flavourful Seafood Pizza (RM20), 
the famous Seafood Paella (RM36) 
and Chocolate Banana Crepes (RM6.90), amongst others.



dan siap ada review lagi tau pasal Paella tuh
Seafood Paella is the most recommended dish, it's sufficient for 2 pax. Other than that, thin crust Pizza with Salmon, the combination simply perfect and don’t forget to order yourself a Crepes. Penang Food Review


so go n grab the deal now
n enjoy your fine dine with ur love ones



Comments

  1. thanks for the info..nampak mcm sedap hehe :)

    ReplyDelete
  2. go and try lah..
    then buat review ok tak

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…