Skip to main content

khas untuk orang utara...



memula nak thanks MilkaDeal for this information n sharing things 
that they are doing..
for that reason now orang2 di belah Utara
at least ada tempat yang superb to dine in with family or love one


 tak tau apa yang aku cakap ker..
huhu
ala korang nih saja jer kan


aku bercakap pasal benda alah nih ha

RM49 instead of RM90 for 1 Soup + 4 types of Main Dishes + 1 Dessert + 1 Drink at Rendezvous, Green Hall [46% OFF]



kalau sebelum nih offer asik belah2 KL nun kan
tapi now offer dah ada dari belah utara
so orang utara tunggu apa lagi



Rendezvous is perfect for the romantics; 
it’s classy, intimate and cozy, 
great for a night out or just an excuse to dress up and dine out in an exotic, 
fine dining restaurant!
 




 Located at Green Hall, Penang, 
this Arabic & Mediterranean Restaurant boasts succulent Lamb Kebabs, thin crisp, 
flavourful Seafood Pizza (RM20), 
the famous Seafood Paella (RM36) 
and Chocolate Banana Crepes (RM6.90), amongst others.



dan siap ada review lagi tau pasal Paella tuh
Seafood Paella is the most recommended dish, it's sufficient for 2 pax. Other than that, thin crust Pizza with Salmon, the combination simply perfect and don’t forget to order yourself a Crepes. Penang Food Review


so go n grab the deal now
n enjoy your fine dine with ur love ones



Comments

  1. thanks for the info..nampak mcm sedap hehe :)

    ReplyDelete
  2. go and try lah..
    then buat review ok tak

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...