Skip to main content

orang cantik yang berjaya.. semua aspek





salam semua
sementara dok tunggu baju yang dibasuh siap (again)
aku layan internet ngan Kimora Lee di Channel E
oh my she is 'someone'



in this episode
dia tengah mencari new n fresh faces for her new skincare product
owh my..
its not an easy process though tapi aku nengok cam senang jer
bila dia nak dapatkan the complete package of not only girls but also mom
to be involve with her new project..
and yes they are all beauty n fresh..

satu lagi yang aku suka nengok cara dia approach n let her kids
develop their own skill n built their confident
by having them to produce and come out with their own clothing line
Miyoki...



lucky for her kan because she's been in this fashion world like for ages
sungguh beruntung kan dia.. hehe.. but hey..
if she can why not us..
semua orang boleh berjaya kan..
like what i read in Berita Harian today
sapa tak kenal Hanis Haizi



Blog Badge

aku rasa orang2 dalam dunia blogging nih dah kenal sangat dengan dia kan
or maybe if you're not in the list 
then go and visit her blog
(naaaa aku belum involve with the biz but it's not wrong to share)
get the ideas on how to be motivated in life




well today i feel so motivated
sebab awal2 pagi aku dah dapat lihat something yang memberikan 
aku mood positif
haaa satu lagi nih aku baca dari blog kawan kita nih
(i dont really know her but i read her blog sometimes)


please go n read
sebab aku taknak copy n paste disini..





Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…