Skip to main content

orang cantik yang berjaya.. semua aspek





salam semua
sementara dok tunggu baju yang dibasuh siap (again)
aku layan internet ngan Kimora Lee di Channel E
oh my she is 'someone'



in this episode
dia tengah mencari new n fresh faces for her new skincare product
owh my..
its not an easy process though tapi aku nengok cam senang jer
bila dia nak dapatkan the complete package of not only girls but also mom
to be involve with her new project..
and yes they are all beauty n fresh..

satu lagi yang aku suka nengok cara dia approach n let her kids
develop their own skill n built their confident
by having them to produce and come out with their own clothing line
Miyoki...



lucky for her kan because she's been in this fashion world like for ages
sungguh beruntung kan dia.. hehe.. but hey..
if she can why not us..
semua orang boleh berjaya kan..
like what i read in Berita Harian today
sapa tak kenal Hanis Haizi



Blog Badge

aku rasa orang2 dalam dunia blogging nih dah kenal sangat dengan dia kan
or maybe if you're not in the list 
then go and visit her blog
(naaaa aku belum involve with the biz but it's not wrong to share)
get the ideas on how to be motivated in life




well today i feel so motivated
sebab awal2 pagi aku dah dapat lihat something yang memberikan 
aku mood positif
haaa satu lagi nih aku baca dari blog kawan kita nih
(i dont really know her but i read her blog sometimes)


please go n read
sebab aku taknak copy n paste disini..





Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..