Skip to main content

aku tak suka nak susahkan orang lain

 
 nak selit sikit pasal promo PB yang terkini.. kalau berminat nak beli PB mungkin boleh pakat dengan kawan2 3 orang then u can get ur PB for around RM1500++ each.. sebab sekarang ada promo beli 2 set n set 3 dapat rega RM 800 nilah masanya tuk berjimat.. tunggu apa lagi.. jom ler beli.. bukan senang nak dapat NEW set yer dengan rega tuh..
 
 
 
waa this week agak serabut diri aku
like seriusly.. a lot of things to do..
tapi insyaallah aku akan pastikan semua dapat di selesaikan 
sebaik mungkin..

 

gambar yang serabut nih sengaja di pilih agar sesuai dengan mode aku sekarang..
minggu nih aku kena all out train bebudak for action song..
aku tak harapkan kemenangan (yeke)
tapi objektip utama adalah supaya bebudak 
at least they had fun in learning english
that's the purpose of this activity actually..

no need to stress out the pupils..
bebankan dorang dengan kemenangan adalah sesuatu yang tidak wajar
walaubagaimanapun itu salah satu pendorong kepada usaha yang lebih baik
cuma aku tidak mahu bila asyik pikir nak menang 
kita jadi stress.. biar sempoiii jer.. senang buat kerja


besides that i need to get ready for Penataraan PBS di peringkat negeri Perlis
being a JU required us (all 5 of us) to deliver info to all eng teacher in Perlis
being the youngest in the group actually 
membuatkan aku agak takut.. 
yerlah ramai guru2 yang lebih senior 
tapi insyaallah aku akan cuba sebaik mungkin dengan team yang sempoiii 

semoga ilmu yang bakal di curahkan dapat di laksanakan dan dimanfaatkan


owh hari agak penat yer 
sebab balik dari sekolah tadi terus ke Kangar n Arau mencari
barang2 tuk kegunaan action song..
aku buat sendiri jer
(boleh cam gila kuasa jap)

bukan per aku rasa lebih senang gitu..
aku prepare apa2 yang patut then senang sikit bebudak nak practise
insyaallah kawan2 dah sudi menghulurkan bantuan
harapnya aku tidak menyusahkan sesapa dalam hal nih
sebab aku cukup rimas kalau ada yang 
mengungkit or whatever happens later
aku tak suka.. walaupun aku jarang nak berdebat ker apa 
tapi kalau boleh elak aku akan cuba elakkan


 
 
erkss tetiba rasa cam nak beli handbag baru
boleh gitu..
adeh.. no no.. 
simpan dulu duit.. banyak projek lain nak jalan nih..
hehe..


 
kalau ada yang berminat nak dapatkan PB/nak tanya apa2 tentang PB dengan iena do email me at inz8799@yahoo.com or sms me at 0194795730 i really hope to share with u something about this miracle corset

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…