Skip to main content

ala2 red carpet gitu




salam semua..
amboiiii aihhh sibuk sungguh sampai rasa cam terabai jap blog
(walhal cam update jer kan..)
hehe perasaan aku..


malam nih nak letak gegambar masa hi-Tea di Ocean Glow itu hari..
kami buat untuk mengenang jasa guru2 yang telah bertukar ke sek lain
awal tahun harituh...
hmm perlu ke cerita panjang lebar..
korang nengok gambar jerlah yer


ini adalah kali pertama aku ke sini..
best jugak..
jalan2 atas air..


amik gambar sendiri adalah acara wajib
korang jangan ler naik muak nengok muka aku yer..
huhu


wpun sejuk mata memandang tapi sebab panas so 
agak tidak sejuk jugak ler wpun ada angin sepoi2 kat situ



see told you


usaha tangga kejayaan
dek kerana kekurangan cermin di situ
so cermin kecik nih pun jadilah




uuu manyaknya makanan
tapi sebab pakai PB kan so cam agak terhad ler sikit..
tapi melantak cam banyak jugak huhu


sagu yang indah ropa dah rasa..
hancussss 
tak rasa langsung.. 
tak reti buat ker weiii
dah ler feveret aku tuh..


haaa ayam nilah yg aku meratah bagai nak rak
sedap ler..
camner korang masak yer..


meja VVIP 
mereka yang diraikan..


hehehe sayang semua
tapi sayang korang kena bertukar..
kalau tak tahun nih musti happening tak hengat


1st benda yang aku makan adalah buat tembikai
then terus amik nih..
hehe..



sebab nak tengok bagaimana ropa aku glamour
so aku minta tolong akak amikkan gambar..
hehe
ade ke ropa orang glamour..


cam sungguh cantik..


tu jerlah nak story malam nih..
esok cerita lain pulak yer..

Comments

  1. a'ah.. eh areleez asal susah benor nak masuk blog awak nih.. huhu

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…