Skip to main content

ala2 red carpet gitu




salam semua..
amboiiii aihhh sibuk sungguh sampai rasa cam terabai jap blog
(walhal cam update jer kan..)
hehe perasaan aku..


malam nih nak letak gegambar masa hi-Tea di Ocean Glow itu hari..
kami buat untuk mengenang jasa guru2 yang telah bertukar ke sek lain
awal tahun harituh...
hmm perlu ke cerita panjang lebar..
korang nengok gambar jerlah yer


ini adalah kali pertama aku ke sini..
best jugak..
jalan2 atas air..


amik gambar sendiri adalah acara wajib
korang jangan ler naik muak nengok muka aku yer..
huhu


wpun sejuk mata memandang tapi sebab panas so 
agak tidak sejuk jugak ler wpun ada angin sepoi2 kat situ



see told you


usaha tangga kejayaan
dek kerana kekurangan cermin di situ
so cermin kecik nih pun jadilah




uuu manyaknya makanan
tapi sebab pakai PB kan so cam agak terhad ler sikit..
tapi melantak cam banyak jugak huhu


sagu yang indah ropa dah rasa..
hancussss 
tak rasa langsung.. 
tak reti buat ker weiii
dah ler feveret aku tuh..


haaa ayam nilah yg aku meratah bagai nak rak
sedap ler..
camner korang masak yer..


meja VVIP 
mereka yang diraikan..


hehehe sayang semua
tapi sayang korang kena bertukar..
kalau tak tahun nih musti happening tak hengat


1st benda yang aku makan adalah buat tembikai
then terus amik nih..
hehe..



sebab nak tengok bagaimana ropa aku glamour
so aku minta tolong akak amikkan gambar..
hehe
ade ke ropa orang glamour..


cam sungguh cantik..


tu jerlah nak story malam nih..
esok cerita lain pulak yer..

Comments

  1. a'ah.. eh areleez asal susah benor nak masuk blog awak nih.. huhu

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Jaringan dan Jalinan

my passion..
since 2016, SKTT dengan SKCJ dah jadi pioneer school untuk satu projek Kelab Doktor Muda Negeri Perlis..
Intervensi Instruktor Kecergasan  di kalangan anak2 KDM sekolah.. 

 this was like the 2nd phase of the program. 

the teachers...
"If you cant figure out your PURPOSE, figure our your PASSION. For your passion will lead you directly to your purpose."

the fasi...
with the girls.. habis program dewan besar jadi depa punya.. sakan sungguh anak2 dara nih bila ada peluang utk tunjuk bakat..
the coach..
our HM with the facilitators.. thanks all for being here with us..




"When your passion and purpose are greater than your fears and excuses,  you will find a way"
"People with great passion can make the impossible happen."
we work so hard since 830-1230... tired but worth it...
regangan asas latihan drill senamrobik tabata