Skip to main content

apa itu?? cuba baca..





salam semua.. sihat ker harapnya sihat yer..
malam nih iena cuma nak share tentang Premium Beautiful



semua pasti dah kenal dan tahu pasal produk nih kan
kalau belum tahu meh sini iena nak share (share ok because i care)
tentang korset yang 70% adalah berkisar tentang 
kesihatan kita dan selebihnya barulah tentang kecantikan or in other word
tentang membentuk badan kita


 kat bawah ni adalah serba sikit tentang 3 in 1 corset of Hai O


LONGBRA

Cawan coli dengan 3 keping jahitan stereoskopik dapat menolak atas, menyokong dan menetapkan kedudukan buah dada.

Rawan keluli memori berfungsi untuk menetap dan menyokong buah dada.

Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian depan coli dapat menyelaras perut yang buncit lalu meninggikan kedudukan kontur buah dada.

2 batang keluli berupaya untuk menyelaras dan membentuk kontur badan.

Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian belakang coli dapat menutupi bahagian belakang badan, dapat menyelaraskan lebihan lemak pada bahagian belakang , turut mengatasi masalah berbadan besar.

Rekaan bentuk ‘ U ‘ pada bahagian belakang coli bukan sahaja dapat menguruskan badan, malahan menambah kontur bahagian belakang.

Perhiasan berlian berbentuk rama – rama menonjolkan keunggulan produk.

Rekaan 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.


WAIST NIPPER

7 batang keluli memori dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra, turut berupaya memperbaiki postur berdiri dan duduk.

Rekaan unik berdasarkan potongan rangka badan manusia, memperkuat pengagihan lemak pada bahagian pinggang ke bahagian dada dan punggung secara serata, turut mencapai kesan pembentukan badan yang seimbang.

Tali kenyal yang diimport dari Jepun, membantu menyelaraskan kontur pinggang.

Rekaan secara fleksibel, menghasilkan kesan pembentukan berdasarkan kesesuaian badan individu.

Rekaan 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.

Perhiasan berlian berbentuk rama – rama menonjolkan keunggulan produk.



LONG GIRDLE


32 kepingan jahitan stereoskopik, berdasarkan teori mampatan berserpihan, mengagihkan lebihan lemak ke arah bahagian badan yang bersesuaian.

Rekaan dan jahitan unggul cawan pinggul dapat membetulkan pinggul yang lentur, membentuk kontur pinggul yang mempesona dan meninggikan pinggul.

Mengasingkan kontur peha dan pinggul, mengagihkan lebihan lemak pada peha ke dalam cawan pinggul dan membentuk kontur pinggul yang sempurna.

Dilengkapi dengan kain jenis kapas yang selesa pada bahagian dalam pinggang seluar dapat memperbaiki dan membentuk kontur pinggang yang mempesona.

Perhiasan berlian berbentuk rama – rama menonjolkan keunggulan produk.

Mampatan yang tetap ke atas abdomen dapat mengurangkan lebihan lemak lalu memperbaiki masalah perut yang buncit.

Rekaan mampatan 2 lapisan berfungsi menyelaraskan lemak pada sekitar peha, membentuk kontur peha yang menarik.

Penggunaan 2 lapisan kain kapas berlubang kecil berfungsi untuk memberi keselesaan.

Penggunaan renda yang fleksible, mengelakkan perasaan tidak menyenangkan akibat pergeseran dengan benang seluar.


dah abis baca bab berkaitan tentang the corset
so now iena nak kasi tau harga dia pulak



Harga
(S-M) RM2400 dan  (L-5XL) RM2600

Payment Method
Cash/Credit Card/RHB Installment Plan

 mahal kan.. but when we think about it for a while
ini adalah pelaburan tuk badan kita yang mana kita nak pakai
berpuluh2 tahun lagi (insyaallah kalau umur panjang)
so why not



kalau ada yang berminat nak dapatkan PB/nak tanya apa2 tentang PB 
dengan iena 
do email me at inz8799@yahoo.com or sms me at 0194795730 
i really hope to share with u something about this miracle corset

Comments

  1. pergh, bek tuka enjin

    ReplyDelete
  2. tuka enjin kalau rosak enjin kena repair kuar duit lagi.. tapi yang nih kalau repair tetap free sebab ada lifetime warranty maaa

    ReplyDelete
  3. Hoyehh Ina,
    Those yang rasa sangsi dengan keajaiban PB ni you're totally wrong! Kita sendiri dah jatuh cinta dgn PB sejak mula pakai awal tahun 2010. i lost 12kg since then!
    I menten at 52kg..selepas bersalin anak ke-4, weeehuuuu...
    Amatlah rugi kalo x cuba PB :-)

    ReplyDelete
  4. agreed bayah.. iena pun dah pakai lama n still maintain boleh pakai jeans before kawin.. so no worries to those yang ragu2 dengan keberkesanan PB..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Jaringan dan Jalinan

my passion..
since 2016, SKTT dengan SKCJ dah jadi pioneer school untuk satu projek Kelab Doktor Muda Negeri Perlis..
Intervensi Instruktor Kecergasan  di kalangan anak2 KDM sekolah.. 

 this was like the 2nd phase of the program. 

the teachers...
"If you cant figure out your PURPOSE, figure our your PASSION. For your passion will lead you directly to your purpose."

the fasi...
with the girls.. habis program dewan besar jadi depa punya.. sakan sungguh anak2 dara nih bila ada peluang utk tunjuk bakat..
the coach..
our HM with the facilitators.. thanks all for being here with us..




"When your passion and purpose are greater than your fears and excuses,  you will find a way"
"People with great passion can make the impossible happen."
we work so hard since 830-1230... tired but worth it...
regangan asas latihan drill senamrobik tabata