Skip to main content

apa itu?? cuba baca..





salam semua.. sihat ker harapnya sihat yer..
malam nih iena cuma nak share tentang Premium Beautiful



semua pasti dah kenal dan tahu pasal produk nih kan
kalau belum tahu meh sini iena nak share (share ok because i care)
tentang korset yang 70% adalah berkisar tentang 
kesihatan kita dan selebihnya barulah tentang kecantikan or in other word
tentang membentuk badan kita


 kat bawah ni adalah serba sikit tentang 3 in 1 corset of Hai O


LONGBRA

Cawan coli dengan 3 keping jahitan stereoskopik dapat menolak atas, menyokong dan menetapkan kedudukan buah dada.

Rawan keluli memori berfungsi untuk menetap dan menyokong buah dada.

Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian depan coli dapat menyelaras perut yang buncit lalu meninggikan kedudukan kontur buah dada.

2 batang keluli berupaya untuk menyelaras dan membentuk kontur badan.

Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian belakang coli dapat menutupi bahagian belakang badan, dapat menyelaraskan lebihan lemak pada bahagian belakang , turut mengatasi masalah berbadan besar.

Rekaan bentuk ‘ U ‘ pada bahagian belakang coli bukan sahaja dapat menguruskan badan, malahan menambah kontur bahagian belakang.

Perhiasan berlian berbentuk rama – rama menonjolkan keunggulan produk.

Rekaan 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.


WAIST NIPPER

7 batang keluli memori dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra, turut berupaya memperbaiki postur berdiri dan duduk.

Rekaan unik berdasarkan potongan rangka badan manusia, memperkuat pengagihan lemak pada bahagian pinggang ke bahagian dada dan punggung secara serata, turut mencapai kesan pembentukan badan yang seimbang.

Tali kenyal yang diimport dari Jepun, membantu menyelaraskan kontur pinggang.

Rekaan secara fleksibel, menghasilkan kesan pembentukan berdasarkan kesesuaian badan individu.

Rekaan 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.

Perhiasan berlian berbentuk rama – rama menonjolkan keunggulan produk.



LONG GIRDLE


32 kepingan jahitan stereoskopik, berdasarkan teori mampatan berserpihan, mengagihkan lebihan lemak ke arah bahagian badan yang bersesuaian.

Rekaan dan jahitan unggul cawan pinggul dapat membetulkan pinggul yang lentur, membentuk kontur pinggul yang mempesona dan meninggikan pinggul.

Mengasingkan kontur peha dan pinggul, mengagihkan lebihan lemak pada peha ke dalam cawan pinggul dan membentuk kontur pinggul yang sempurna.

Dilengkapi dengan kain jenis kapas yang selesa pada bahagian dalam pinggang seluar dapat memperbaiki dan membentuk kontur pinggang yang mempesona.

Perhiasan berlian berbentuk rama – rama menonjolkan keunggulan produk.

Mampatan yang tetap ke atas abdomen dapat mengurangkan lebihan lemak lalu memperbaiki masalah perut yang buncit.

Rekaan mampatan 2 lapisan berfungsi menyelaraskan lemak pada sekitar peha, membentuk kontur peha yang menarik.

Penggunaan 2 lapisan kain kapas berlubang kecil berfungsi untuk memberi keselesaan.

Penggunaan renda yang fleksible, mengelakkan perasaan tidak menyenangkan akibat pergeseran dengan benang seluar.


dah abis baca bab berkaitan tentang the corset
so now iena nak kasi tau harga dia pulak



Harga
(S-M) RM2400 dan  (L-5XL) RM2600

Payment Method
Cash/Credit Card/RHB Installment Plan

 mahal kan.. but when we think about it for a while
ini adalah pelaburan tuk badan kita yang mana kita nak pakai
berpuluh2 tahun lagi (insyaallah kalau umur panjang)
so why not



kalau ada yang berminat nak dapatkan PB/nak tanya apa2 tentang PB 
dengan iena 
do email me at inz8799@yahoo.com or sms me at 0194795730 
i really hope to share with u something about this miracle corset

Comments

  1. pergh, bek tuka enjin

    ReplyDelete
  2. tuka enjin kalau rosak enjin kena repair kuar duit lagi.. tapi yang nih kalau repair tetap free sebab ada lifetime warranty maaa

    ReplyDelete
  3. Hoyehh Ina,
    Those yang rasa sangsi dengan keajaiban PB ni you're totally wrong! Kita sendiri dah jatuh cinta dgn PB sejak mula pakai awal tahun 2010. i lost 12kg since then!
    I menten at 52kg..selepas bersalin anak ke-4, weeehuuuu...
    Amatlah rugi kalo x cuba PB :-)

    ReplyDelete
  4. agreed bayah.. iena pun dah pakai lama n still maintain boleh pakai jeans before kawin.. so no worries to those yang ragu2 dengan keberkesanan PB..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...