Skip to main content

apa nih ancam2 nih.. dah nak pupus ker

 
Bak kata Pemangkin saya..wanita nie ada 4 category..
1. 20an - Mengancam
2. 30an - Diancam
3. 40an - Terancam
4. 50an - Macam dah tak cam...

apakah ini..


eh silap tak bagi salam pulak..
hmm korang rasalah apa yer benda merah2 di atas tuh..
statement berani benor kan..
amboiii apa hal pulak 40an dah terancam..
dah nak pupus ker..


ok nih bukan cerita pasal haiwan yang akan pupus ke apa..
tapi cerita perihal kita..
yer cerita pasal kita lah..
orang perempuan ler senang cakap kan..
hmm bila baca statement kat atas tuh ada tak rasa2 terkena or mmg kena


yg tuh iena tak mau komen tapi kalau dah rasa2 macam kena 
then takkan taknak berubah kot..
takkan nak biar sampai orang tak cam kita lagi..
adehh itulah susahnya jadi perempuan kan..
tapi itu jugak sebabnya kita lebih istimewa berbanding kaum lelaki..
cuma sekarang samada kita mahu berubah atau tidak..



aku masa nih mmg soheh chubby
serius sangat tidak suka.. 
tapi apa boleh buat.. waktu nih mmg baru lepas bersalinkan 
so nak buat camner..

tapi sejak2 kembali menyarung PB yang dibeli sejak 2002
so aku kembali confident
aku rasa badan aku susut
kawan2 pun cakap aku nampak dah agak kurus
(wpun tidak sepenuhnya n aku yakin2 kawan2 tidak berbohong)
so i would like to suggest to all 
sarunglah PB di badan anda..



tengoklah chubby kan muka aku time nih..
hehe.. lawak lak nengok muka sendiri..







and me now..
dah agak kurus kan

 
so yang ada PB tuh teruslah pakai semula
sebab ramai yang ada tapi pakai on off
yg tadak..
hmm camner yer.,.
jom arrr beli
sekarang tengah promosi kan..
beli 2 set akan dpat set 3 dengan harga RM800 jer..
so kalau combine beli by group of 3..
boleh dapat rega sorang around RM1500++
(bukan cukup RM1500 yer ada plus2 tuh)
tapi consider murah ler kan sebab kalau rega asal
around RM2400 - RM2600 kan..


dah tu camner..
nak pk dulu.. takper silalah pk yer.. 
iena bukan nak paksa.. 
take ur time..

 
kalau ada yang berminat nak dapatkan PB/nak tanya apa2 tentang PB dengan iena do email me at inz8799@yahoo.com or sms me at 0194795730 i really hope to share with u something about this miracle corset

Comments

  1. Wah...memang berbaloi kalau bli...slim sadding jadinyer...

    ReplyDelete
  2. hehe.. yerlah.. tak percaya cuba try tengok.. hehe.. kalau berminat let me know yer

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Jaringan dan Jalinan

my passion..
since 2016, SKTT dengan SKCJ dah jadi pioneer school untuk satu projek Kelab Doktor Muda Negeri Perlis..
Intervensi Instruktor Kecergasan  di kalangan anak2 KDM sekolah.. 

 this was like the 2nd phase of the program. 

the teachers...
"If you cant figure out your PURPOSE, figure our your PASSION. For your passion will lead you directly to your purpose."

the fasi...
with the girls.. habis program dewan besar jadi depa punya.. sakan sungguh anak2 dara nih bila ada peluang utk tunjuk bakat..
the coach..
our HM with the facilitators.. thanks all for being here with us..




"When your passion and purpose are greater than your fears and excuses,  you will find a way"
"People with great passion can make the impossible happen."
we work so hard since 830-1230... tired but worth it...
regangan asas latihan drill senamrobik tabata