Skip to main content

apa nih ancam2 nih.. dah nak pupus ker

 
Bak kata Pemangkin saya..wanita nie ada 4 category..
1. 20an - Mengancam
2. 30an - Diancam
3. 40an - Terancam
4. 50an - Macam dah tak cam...

apakah ini..


eh silap tak bagi salam pulak..
hmm korang rasalah apa yer benda merah2 di atas tuh..
statement berani benor kan..
amboiii apa hal pulak 40an dah terancam..
dah nak pupus ker..


ok nih bukan cerita pasal haiwan yang akan pupus ke apa..
tapi cerita perihal kita..
yer cerita pasal kita lah..
orang perempuan ler senang cakap kan..
hmm bila baca statement kat atas tuh ada tak rasa2 terkena or mmg kena


yg tuh iena tak mau komen tapi kalau dah rasa2 macam kena 
then takkan taknak berubah kot..
takkan nak biar sampai orang tak cam kita lagi..
adehh itulah susahnya jadi perempuan kan..
tapi itu jugak sebabnya kita lebih istimewa berbanding kaum lelaki..
cuma sekarang samada kita mahu berubah atau tidak..



aku masa nih mmg soheh chubby
serius sangat tidak suka.. 
tapi apa boleh buat.. waktu nih mmg baru lepas bersalinkan 
so nak buat camner..

tapi sejak2 kembali menyarung PB yang dibeli sejak 2002
so aku kembali confident
aku rasa badan aku susut
kawan2 pun cakap aku nampak dah agak kurus
(wpun tidak sepenuhnya n aku yakin2 kawan2 tidak berbohong)
so i would like to suggest to all 
sarunglah PB di badan anda..



tengoklah chubby kan muka aku time nih..
hehe.. lawak lak nengok muka sendiri..







and me now..
dah agak kurus kan

 
so yang ada PB tuh teruslah pakai semula
sebab ramai yang ada tapi pakai on off
yg tadak..
hmm camner yer.,.
jom arrr beli
sekarang tengah promosi kan..
beli 2 set akan dpat set 3 dengan harga RM800 jer..
so kalau combine beli by group of 3..
boleh dapat rega sorang around RM1500++
(bukan cukup RM1500 yer ada plus2 tuh)
tapi consider murah ler kan sebab kalau rega asal
around RM2400 - RM2600 kan..


dah tu camner..
nak pk dulu.. takper silalah pk yer.. 
iena bukan nak paksa.. 
take ur time..

 
kalau ada yang berminat nak dapatkan PB/nak tanya apa2 tentang PB dengan iena do email me at inz8799@yahoo.com or sms me at 0194795730 i really hope to share with u something about this miracle corset

Comments

  1. Wah...memang berbaloi kalau bli...slim sadding jadinyer...

    ReplyDelete
  2. hehe.. yerlah.. tak percaya cuba try tengok.. hehe.. kalau berminat let me know yer

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...