Skip to main content

bila dah sakit baru kalut nak kuar duit beli ubat kan..



 salam semua
nak jugak share sikit pasal PB
sebab orang kata tak kenal maka tak cinta kan..






so aku mmg nak menyarankan agar semua wanita2 n also lelaki
(duhh gila per suh lelaki pakai PB-bukan full set tapi waist nipper)
untuk memiliki PB
sebab manfaatnya adalah 70% untuk kesihatan kita
dan 30% jer tuk kecantikkan..
so u choose nak sihat dan cantik or nak cantik saja or nak sihat saja




Efek yang di timbulkan oleh pertompokan lemak dan kegemukan boleh menyebabkan badan kurang menarik - hilang bentuk aslinya.Justeru perlindungan yang sempurna diperlukan untuk menutupi kekurangan pada tubuh dengan lebih selesa, mudah hanya pakai dan tidak mendatangkan kemudaratan. Itulah salah satu sebabnya boleh tercetusnya revolusi premium beautiful di Malaysia!.

Selain itu,keistimewaan premium beautiful ialah :




kesannya tahan lebih lama dari biasa
• lemak terbakar secara semulajadi
• tidak mencacatkan rupa paras (perfect body gets)
• sangat di syorkan untuk menutupi rupa-paras badan yang gelebeh dan tulang tidak sekata diperbetulkan atau cela tubuh gempal & lembik yang tidak sekata di pejalkan.
• cara pakai, cara tanggal, cara basuh- akhirnya mudah disebabkan pengendaliannya 'user-friendly'
• kesan langsing automatic dan berkekalan lama jika terus mengamalkannya.


Tidak rugi untuk mencuba, lagipun bukan untuk orang lain untuk diri kita sendiri jangan sampai nanti bila dah sakit itu ini.. orang terdekat mula complaint itu dan ini baru nak bertindak.. mulakan sekarang.. 






 
iena cuma berkongsi sebab iena sendiri menggunakan PB
dan ramai lagi pengguna2 lain yang berjaya 
mendapatkan apa yang mereka idamkan..
jadi kenapa tidak anda..

jgn jadikan mahal sebagai alasan sebab kadang2 kita 
sanggup berhabisan membeli benda2 yang ...
tapi untuk kesihatan mmg jarang kita sanggup berhabis
unless dah sampai masa yg memerlukan kita berbuat demikian

 
 
 
kalau ada yang berminat nak dapatkan PB/nak tanya apa2 tentang PB 
dengan iena 
do email me at inz8799@yahoo.com or sms me at 0194795730 
i really hope to share with u something about this miracle corset 
 

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..