Skip to main content

ikut suka hati korang jer nak lagu mana norr




salam korang...
cantik tak blog aku..
paling cute ler aku rasa.. hehe.. 
(perasan)..



owh Afi demam yer..
so aku tidak ke sekolah harini.. tapi awal pagi tadi
GB called cakap ada surat urgent suh upload result periksa ke website..
ada mesy di Kementerian kot dalam minggu nih jugak..
adeh.. semua2 suka bagi notis last minit...
mujur jugak almost 80%dah siap di proses... 
so tadi terus aku upload yang mana dah siap..
tinggal tahun 3 n tahun 1 jer aku belum upload sebab 
utk tahun 1 tuh aku musykil betul lah katanya bebudak dah takdak exam 
tapi masih lagi dok kalut minta result apa kes nih...
utk kes tahun 3 pulak ada cikgu yang belum bagi result.. so cannot process lorr



hmm ni pun mujur Afi tido so boleh ler aku siapkan kerja2 sekolah aku
or else sorry ler kena tunggu dia tido baru leh buat..
urgent tak urgent..
aku kadang2 pelik jugak dengan orang2 atasan nih
(bukan my GB yer)
orang lagi atasan dari dia..
sebab takkan ler depa tak tau depa nak kena pi Mesy ke apa ker lebih awal kan
ni tak selalu sangat dah jadi gini
last minit suh hantar itu hantar ini
itu tak masuk lagi kalau dah submit tapi tiba2 orang tak boleh baca lah
tak boleh buka lah.. file corrupt lah itu lah inilah..
huhu...

paling tak best kalau time kita tengah attend any course or meeting
tetiba call suh hantar itu ini dengan kadar segera..
walahai.. 
padahal kita dah submit all those things earlier..
camner yer.. nak buat 

aku pun pening.
nih kira aci luahan rasalah yer..
sebab aku mmg kekadang cam terasa sangat
wpun aku suka buat kerja2 gini tapi bukan semua orang boleh 
buat kerja under pressure...


Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...