Skip to main content

ikut suka hati korang jer nak lagu mana norr




salam korang...
cantik tak blog aku..
paling cute ler aku rasa.. hehe.. 
(perasan)..



owh Afi demam yer..
so aku tidak ke sekolah harini.. tapi awal pagi tadi
GB called cakap ada surat urgent suh upload result periksa ke website..
ada mesy di Kementerian kot dalam minggu nih jugak..
adeh.. semua2 suka bagi notis last minit...
mujur jugak almost 80%dah siap di proses... 
so tadi terus aku upload yang mana dah siap..
tinggal tahun 3 n tahun 1 jer aku belum upload sebab 
utk tahun 1 tuh aku musykil betul lah katanya bebudak dah takdak exam 
tapi masih lagi dok kalut minta result apa kes nih...
utk kes tahun 3 pulak ada cikgu yang belum bagi result.. so cannot process lorr



hmm ni pun mujur Afi tido so boleh ler aku siapkan kerja2 sekolah aku
or else sorry ler kena tunggu dia tido baru leh buat..
urgent tak urgent..
aku kadang2 pelik jugak dengan orang2 atasan nih
(bukan my GB yer)
orang lagi atasan dari dia..
sebab takkan ler depa tak tau depa nak kena pi Mesy ke apa ker lebih awal kan
ni tak selalu sangat dah jadi gini
last minit suh hantar itu hantar ini
itu tak masuk lagi kalau dah submit tapi tiba2 orang tak boleh baca lah
tak boleh buka lah.. file corrupt lah itu lah inilah..
huhu...

paling tak best kalau time kita tengah attend any course or meeting
tetiba call suh hantar itu ini dengan kadar segera..
walahai.. 
padahal kita dah submit all those things earlier..
camner yer.. nak buat 

aku pun pening.
nih kira aci luahan rasalah yer..
sebab aku mmg kekadang cam terasa sangat
wpun aku suka buat kerja2 gini tapi bukan semua orang boleh 
buat kerja under pressure...


Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…