Skip to main content

ikut suka hati korang jer nak lagu mana norr




salam korang...
cantik tak blog aku..
paling cute ler aku rasa.. hehe.. 
(perasan)..



owh Afi demam yer..
so aku tidak ke sekolah harini.. tapi awal pagi tadi
GB called cakap ada surat urgent suh upload result periksa ke website..
ada mesy di Kementerian kot dalam minggu nih jugak..
adeh.. semua2 suka bagi notis last minit...
mujur jugak almost 80%dah siap di proses... 
so tadi terus aku upload yang mana dah siap..
tinggal tahun 3 n tahun 1 jer aku belum upload sebab 
utk tahun 1 tuh aku musykil betul lah katanya bebudak dah takdak exam 
tapi masih lagi dok kalut minta result apa kes nih...
utk kes tahun 3 pulak ada cikgu yang belum bagi result.. so cannot process lorr



hmm ni pun mujur Afi tido so boleh ler aku siapkan kerja2 sekolah aku
or else sorry ler kena tunggu dia tido baru leh buat..
urgent tak urgent..
aku kadang2 pelik jugak dengan orang2 atasan nih
(bukan my GB yer)
orang lagi atasan dari dia..
sebab takkan ler depa tak tau depa nak kena pi Mesy ke apa ker lebih awal kan
ni tak selalu sangat dah jadi gini
last minit suh hantar itu hantar ini
itu tak masuk lagi kalau dah submit tapi tiba2 orang tak boleh baca lah
tak boleh buka lah.. file corrupt lah itu lah inilah..
huhu...

paling tak best kalau time kita tengah attend any course or meeting
tetiba call suh hantar itu ini dengan kadar segera..
walahai.. 
padahal kita dah submit all those things earlier..
camner yer.. nak buat 

aku pun pening.
nih kira aci luahan rasalah yer..
sebab aku mmg kekadang cam terasa sangat
wpun aku suka buat kerja2 gini tapi bukan semua orang boleh 
buat kerja under pressure...


Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…