Skip to main content

mama sibuk sampai anak terabai...

salam semua... di petang yang dingin dan redup nih nothing special happen ler sebabnya tinggal kami 3 beranak jer di rumah.. Hn dah off to Sg Petani ada inter teknik ke apa tah.. bawak budak rugby as usual.. tadi kat sekolah pun agak kelam kabut sikit sebab this will be the last aku train bebudak action song for this week.. next week monday n tuesday aku tadak.. so i need to pass the task to the other teachers.. am glad sebab dorang are willing to help and to continue apa yang aku buat.. hehe.. sorry yer kengkawan semua.. harap sangat yang ianya tidak menyusahkan...

am guessing that this year will be a busy bee one for me.. sejak2 aku terlibat dengan JU KSSR for English nih.. asyik kena kuar tuk courses n meeting.. nih belum lagi masuk JU for PBS.. ergghhhh.. apapun aku bersyukur kerana di berikan kepercayaan untuk itu.. dan selagi berdaya aku akan usahakan yang terbaik.. lagipun itu kan satu tanggungjawab yang telah di amanahkan... so i'll do my best for it...


itu tanggungjawab di tempat kerja.. di rumah lagi berat aku rasa.. lepas apa yang berlaku semalam dan selepas mendapat keputusan peperiksaan anak2 aku rasa aku perlu lakukan sesuatu.. walau apa sekalipun pendidikan mereka harus aku utamakan.. Adriana agak perlahan dalam pelajarannya.. i have to admit that sometime i couldn't find the time to monitor both of them... yerlah kelas dah lain2 kan .. so homework pun berbeza.. mana nak tengok si kecik lagi... maybe after this aku kena betul2 make sure i have the time.. korang care to share how u guys do it.. aku sungguh blur n risau nih..





Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..