Skip to main content

mama sibuk sampai anak terabai...

salam semua... di petang yang dingin dan redup nih nothing special happen ler sebabnya tinggal kami 3 beranak jer di rumah.. Hn dah off to Sg Petani ada inter teknik ke apa tah.. bawak budak rugby as usual.. tadi kat sekolah pun agak kelam kabut sikit sebab this will be the last aku train bebudak action song for this week.. next week monday n tuesday aku tadak.. so i need to pass the task to the other teachers.. am glad sebab dorang are willing to help and to continue apa yang aku buat.. hehe.. sorry yer kengkawan semua.. harap sangat yang ianya tidak menyusahkan...

am guessing that this year will be a busy bee one for me.. sejak2 aku terlibat dengan JU KSSR for English nih.. asyik kena kuar tuk courses n meeting.. nih belum lagi masuk JU for PBS.. ergghhhh.. apapun aku bersyukur kerana di berikan kepercayaan untuk itu.. dan selagi berdaya aku akan usahakan yang terbaik.. lagipun itu kan satu tanggungjawab yang telah di amanahkan... so i'll do my best for it...


itu tanggungjawab di tempat kerja.. di rumah lagi berat aku rasa.. lepas apa yang berlaku semalam dan selepas mendapat keputusan peperiksaan anak2 aku rasa aku perlu lakukan sesuatu.. walau apa sekalipun pendidikan mereka harus aku utamakan.. Adriana agak perlahan dalam pelajarannya.. i have to admit that sometime i couldn't find the time to monitor both of them... yerlah kelas dah lain2 kan .. so homework pun berbeza.. mana nak tengok si kecik lagi... maybe after this aku kena betul2 make sure i have the time.. korang care to share how u guys do it.. aku sungguh blur n risau nih..





Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Jaringan dan Jalinan

my passion..
since 2016, SKTT dengan SKCJ dah jadi pioneer school untuk satu projek Kelab Doktor Muda Negeri Perlis..
Intervensi Instruktor Kecergasan  di kalangan anak2 KDM sekolah.. 

 this was like the 2nd phase of the program. 

the teachers...
"If you cant figure out your PURPOSE, figure our your PASSION. For your passion will lead you directly to your purpose."

the fasi...
with the girls.. habis program dewan besar jadi depa punya.. sakan sungguh anak2 dara nih bila ada peluang utk tunjuk bakat..
the coach..
our HM with the facilitators.. thanks all for being here with us..




"When your passion and purpose are greater than your fears and excuses,  you will find a way"
"People with great passion can make the impossible happen."
we work so hard since 830-1230... tired but worth it...
regangan asas latihan drill senamrobik tabata