Skip to main content

mama sibuk sampai anak terabai...

salam semua... di petang yang dingin dan redup nih nothing special happen ler sebabnya tinggal kami 3 beranak jer di rumah.. Hn dah off to Sg Petani ada inter teknik ke apa tah.. bawak budak rugby as usual.. tadi kat sekolah pun agak kelam kabut sikit sebab this will be the last aku train bebudak action song for this week.. next week monday n tuesday aku tadak.. so i need to pass the task to the other teachers.. am glad sebab dorang are willing to help and to continue apa yang aku buat.. hehe.. sorry yer kengkawan semua.. harap sangat yang ianya tidak menyusahkan...

am guessing that this year will be a busy bee one for me.. sejak2 aku terlibat dengan JU KSSR for English nih.. asyik kena kuar tuk courses n meeting.. nih belum lagi masuk JU for PBS.. ergghhhh.. apapun aku bersyukur kerana di berikan kepercayaan untuk itu.. dan selagi berdaya aku akan usahakan yang terbaik.. lagipun itu kan satu tanggungjawab yang telah di amanahkan... so i'll do my best for it...


itu tanggungjawab di tempat kerja.. di rumah lagi berat aku rasa.. lepas apa yang berlaku semalam dan selepas mendapat keputusan peperiksaan anak2 aku rasa aku perlu lakukan sesuatu.. walau apa sekalipun pendidikan mereka harus aku utamakan.. Adriana agak perlahan dalam pelajarannya.. i have to admit that sometime i couldn't find the time to monitor both of them... yerlah kelas dah lain2 kan .. so homework pun berbeza.. mana nak tengok si kecik lagi... maybe after this aku kena betul2 make sure i have the time.. korang care to share how u guys do it.. aku sungguh blur n risau nih..





Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...