Skip to main content

mungkin ini salah aku




salam semua..
okeh entry nih lebih kepada luahan rasa aku 
sebabnya tadi i witness my twin nearly got into a fight with each other..





yer mungkin dorang tak tahu bergaduh tuh apa tapi
tadi siap jerit2 dah n i am so afraid at that time..
aku takut dorang betul2 bergaduh..
yerlah cerita gaduh2 nih selalu gak tengok
dan aku pun selalu jer marah2 kan dorang
so aku takut sangat mereka mengikut apa yang aku buat..
aku takut they copycat benda2 yang tak elok..


aku takut sangat..
sebab Annisa sekarang cam ada jugak mood dia
kejap ok tapi kekadang macam hangin semacam jer..
they are only 8 ok..
so aku rasa tak patut ler dorang nak bergaduh ke apa
they should know n realize that they are sisters
and that they are twin..



i dont know if what i've done so far is good enough or not
agak keberatan tuk aku luahkan segala nya di sini 
tapi the truth is am putting all this on my shoulder..
i should be blame for what they've done..
i'm the one whom should be blame because of what had happen


 i feel like crying now..
please God give me the strength to do this..
i love them so much..
i begged U for guidance..
i dont want anything bad to happen 
i want them to love each other..
i want them to be the best buddies for ever

because 
i really do love them
i wish they know that..



Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…