Skip to main content

mungkin ini salah aku




salam semua..
okeh entry nih lebih kepada luahan rasa aku 
sebabnya tadi i witness my twin nearly got into a fight with each other..





yer mungkin dorang tak tahu bergaduh tuh apa tapi
tadi siap jerit2 dah n i am so afraid at that time..
aku takut dorang betul2 bergaduh..
yerlah cerita gaduh2 nih selalu gak tengok
dan aku pun selalu jer marah2 kan dorang
so aku takut sangat mereka mengikut apa yang aku buat..
aku takut they copycat benda2 yang tak elok..


aku takut sangat..
sebab Annisa sekarang cam ada jugak mood dia
kejap ok tapi kekadang macam hangin semacam jer..
they are only 8 ok..
so aku rasa tak patut ler dorang nak bergaduh ke apa
they should know n realize that they are sisters
and that they are twin..



i dont know if what i've done so far is good enough or not
agak keberatan tuk aku luahkan segala nya di sini 
tapi the truth is am putting all this on my shoulder..
i should be blame for what they've done..
i'm the one whom should be blame because of what had happen


 i feel like crying now..
please God give me the strength to do this..
i love them so much..
i begged U for guidance..
i dont want anything bad to happen 
i want them to love each other..
i want them to be the best buddies for ever

because 
i really do love them
i wish they know that..



Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...