Skip to main content

panas....





salam semua..




tebakau jap aku tadi.. hehe.. 
bukan sebab apa cuma tadi aku bawak budak gi pertandingan perbarisan
utk kejohanan balapan dan padang MSSPs..
mmg ramai ler orang kan sebab harini kebetulan adalah hari perasmian..
we were told that the ceremony will starts at 230pm..
but guess at what time the event starts..
nearly 4pm u all...
hangin tak.. dahle panas.. sian tau dekat bebudak yang terlibat dengan 
perbarisan sebab mana dengan pakai pakai jaket semua bagai kan..
huhu.. tapi apa boleh buat.. 
kami yang menjalankan tugas.. hehe.. ikut jerlah..







hmm tadi kat sekolah aku dapat satu lagi task 
for English Speak Campaign on the 28th April ok..
aku kena incharge for action song.. adeh.. 
bukan ler aku tak suka ke apa.. cumanya aku rasa cam kurang kreatip ler
nak ajar bab2 action nih.. mmg ler aku ngajar bebudak melompat berjoget bagai
tapi risau ler.. huhu..
apakah???

sekarang nih kalut gather info n material tuk dapatkan idea tuk buat action song nanti
kalau boleh aku taknak guna nursery rhyme 
nak buat something diff..
korang ada idea tak




Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…