Skip to main content

panas....





salam semua..




tebakau jap aku tadi.. hehe.. 
bukan sebab apa cuma tadi aku bawak budak gi pertandingan perbarisan
utk kejohanan balapan dan padang MSSPs..
mmg ramai ler orang kan sebab harini kebetulan adalah hari perasmian..
we were told that the ceremony will starts at 230pm..
but guess at what time the event starts..
nearly 4pm u all...
hangin tak.. dahle panas.. sian tau dekat bebudak yang terlibat dengan 
perbarisan sebab mana dengan pakai pakai jaket semua bagai kan..
huhu.. tapi apa boleh buat.. 
kami yang menjalankan tugas.. hehe.. ikut jerlah..







hmm tadi kat sekolah aku dapat satu lagi task 
for English Speak Campaign on the 28th April ok..
aku kena incharge for action song.. adeh.. 
bukan ler aku tak suka ke apa.. cumanya aku rasa cam kurang kreatip ler
nak ajar bab2 action nih.. mmg ler aku ngajar bebudak melompat berjoget bagai
tapi risau ler.. huhu..
apakah???

sekarang nih kalut gather info n material tuk dapatkan idea tuk buat action song nanti
kalau boleh aku taknak guna nursery rhyme 
nak buat something diff..
korang ada idea tak




Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...